Höntsyjoogaan!

Kevätkaudella saimme erittäin hyviä kokemuksia Höntsyjoogasta,  jonka Tampereen Astangajoogakoulu on räätälöinyt meille. Keväällä 2018 jatketaan joogameininkejä Astangajoogan alkeiskurssin merkeissä, ja mikäli sinne löytyy tarpeeksi kävijöitä, on jatkoa luvassa sen jälkeenkin. 

Huom. oletusarvona on, että kävijällä on oma matto mukana. Tuo siis oma jumppa-/joogamattosi. Sellaisen voi myös ostaa tai vuokrata (2€/kerta) paikan päältä.

Astangajoogakoululle mennään Yliopistonkatu 58:n porttikongista (Tampere-Taloa vastapäätä), oikealla puolella olevasta ovesta kuudenteen kerrokseen. Alaovi on iltaisin lukossa – soita summeria tai käytä ovikoodia jonka voit laittaa muistiin Astangajoogakoululla käydessäsi. (Jos olet ajoissa aulassa, päästä mieluusti seuraavat summerin soittajat sisään).

Miksi Höntsyjoogaa? Haluamme tarjota monipuolista liikuntaa, ja lyhyesti sanottuna Höntsyjoogaan on koottu juuri niitä liikuntaelementtejä, jotka yleensä pallopeleissä jäävät vähemmälle huomiolle. Niinpä Höntsyjooga toimii loistavana lisänä ja vastapainona innokkaalle pallopeliharrastukselle.

Tällaista Höntsyjooga on yhteistyökumppanimme Tampereen Astangajoogakoulun sanoin:

”Astangajoogaan perustuva liikunnallinen joogatunti, jossa harjoitellaan asanoita (jooga-asentoja) rytmitettynä hengityksen kanssa. Tunti tuo liikkuvuutta ala- ja keskivartaloon sekä vahvistaa koko ruumista ja parantaa hapenottokykyä, eli tunnilla myös hikoillaan. Opettaja tarjoaa asanoista myös helpompia versioita, joten tunnille voivat helposti tulla myös jäykemmätkin osallistujat. Liikkuvuuden ja kehonhallinnan harjoittelun lisäksi tämä tunti toimii hyvin myös palauttavana harjoituksena, ja sisältää myös lyhyen rentoutumisosion.”

Kevään kurssi Tampereen Astangajoogakoulun tiloissa ns. Pienteollisuustalolla, osoitteessa (klikkaa osoitetta, saat karttalinkin)  Yliopistonkatu 58. Aivan yliopiston vieressä, Tampere-Taloa vastapäätä. Siellä on valoisat ja rauhalliset tilat, tsekkaa vaikka tämä kuva:

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail