Lentopalloturnaus la 13.1.!

Lauantaina 13.1.2018 noin klo 10-16 järjestetään Sammon keskuslukiolla Höntsyn lentopalloturnaus. Tälläkään kertaa et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua, mutta turnaus pelataan silti alusta loppuun samalla joukkueella. Yksilönä ilmoittaudutaan, joukkueena menestytään! 

Turnaukseen muodostetaan erilliset kilpa- ja harrastestarjat. Ilmoittautuessa esitetään sarjatoiveen lisäksi myös pelipaikkatoiveet (passari/yp jne.), jotka ovat kilpasarjassa pakollisia ja harrastesarjassa vapaaehtoisia. Kuhunkin joukkueeseen tulee tasan kuusi pelaajaa, joten tilanteesta riippuen aina viimeiset 1-5 sarjaan ilmoittautunutta ovat varasijalla / odottamassa joukkueen täyttymistä.

Tavoitteena on saada turnaukseen mahdollisimman tasaiset joukkueet. Tähän pyritään siten, että joukkueita ei arvota, vaan ne rakennetaan etukäteistietojen perusteella. Suurimman osan pelaajista tunnemme aika hyvin – lopuilta toivomme rehellistä kertomusta omasta lentistaustasta ja arviota tasosta. Täytä tämä kohta ilmoittautumislomakkeesta huolellisesti, jos et ole Höntsyn vakionaama.

Esimerkiksi 29.2.2016 järjestimme karkauspäivän miniturnauksen, jossa mukaan ilmoittautuneet 24 henkilöä jaettiin neljään joukkueeseen. Tuolloin 29 pisteen eriä pelattaessa oli turnauksen parhaan ja huonoimman joukkueen keskimääräinen ero eräpisteissä 2 p/erä. Rohkenemme tältä pohjalta uskoa, että osaamme pitkällä jakojen tekemiskokemuksella muodostaa tasaisemmat joukkueet kuin mitä arpomalla saavutettaisiin.

Pelimuoto, eli montako / minkäpituista ottelua joukkueille tulee, riippuu sarjojen joukkuemääristä. Todennäköisimmin pelataan kahden erän mittaisia otteluita. Palloa pääsee taatusti lyömään kyllikseen – tarkoitus on, että yksittäinen pelaaja saa turnauksessa pelata vähintään noin kahdeksan täyden lentiserän verran. Mikäli pelataan ensin alkulohkot ja sitten jatkopelit, tulee jatkopelejä yhtä lailla myös heikommin sijoittuneille joukkueille.

Joukkueille tulee pelivuorojen lisäksi myös tuomarivuoroja, jolloin joukkueesta joku / jotkut toimivat tuomarina ja pistelaskijoina.

Pelimaksu turnauksessa on sama kuin yleensäkin Höntsyn turnauksissa, normaalihinta 25 euroa ja alennettu 20 euroa. Alennettu hinta koskee Höntsypassin omistajia ja/tai ei-työssäkäyviä (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, vanhempain-hoitovapaalla olijat).

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 12.1. noin klo 12. 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail