Kesäpassit & kesän passitarjoukset 2018

Kesä on ihanaa aikaa nauttia pallopeleistä. Nyt se onnistuu kätevästi ja edullisesti perinteisillä Höntsyn kesäpasseilla. Osta saman tien, saat loput toukokuusta kaupan päälle! Samalla huikea tarjous myös uusille 12 kk Höntsypassin ottajille. 

Höntsypassilla pelaat niin usein kuin haluat. Plus-passi kattaa aivan kaikki vuorot, perus-passi puolestaan kaikki muut vuorot paitsi Raholan salibandyt. Kesähelletarjoukset tulevat tässä:

Määräaikainen kesäpassi 31.8.2018 asti: Perus 129,- / Plus 159,-.

Hinta laskettu kesä-elokuulle, osta saman tien niin saat loput toukokuusta kaupan päälle.

Uuden 12 kk Höntsypassin ottajalle loput toukokuusta kaupan päälle & kesä puoleen hintaan!

Maksat siis kesäkuukausilta vain 19,50/kk (perus) tai 24,50/kk (plus), 12 kk sitoutumisaika alkaa syyskuun alusta. Juhannukseen mennessä tehdyt sopimukset lisäksi ilman avausmaksua (norm. 19 €). 

Tarjoukset eivät koske tarjousaikana päätettyjä & uudelleen tehtyjä sopimuksia. Tehdessäsi kesän aikana uuden 12 kk Höntsypassisopimuksen saat siihen nämä edut automaattisesti, ellet erikseen ilmoita ettet niitä halua.

Tilaa oma passisi seuraavasti:

12 kk Höntsypassi: täytä pelaamassa käydessäsi tilaus- ja sopimuskaavake, sinusta otetaan samalla kuva, ja saat passin itsellesi postitse.

(Mikäli haluat saada passin käteesi nopeasti, voit myös tulostaa sopparikaavakkeen itse ja tuoda sen valmiiksi täytettynä peleihin tai lähettää s-postilla skannattuna kuvan kanssa – kuvaksi käy mikä tahansa naamakuva/passikuva/selfie josta sinut tunnistaa).

Määräaikainen passi: kerro peleissä, että haluat ostaa kesäpassin (plus tai perus). Otetaan sinusta kuva ja vetäjä ottaa ylös nimesi, s-postiosoitteesi sekä postiosoitteesi, johon passi toimitetaan. Voit maksaa passin paikan päällä tai saada laskun passin kanssa samassa kuoressa.

P.s.:

Jos olet juuri äsken (tässä kuussa) ostanut sarjakortin, ja nyt harmittaa, että olisit tarttunut mieluummin näihin tarjouksiin, laita sähköpostia – vaihto on mahdollinen niin, että sarjakortin jäljellä olevat kerrat hyvitetään.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa