Kuplafutista lauantaina 10.3.!

Eksoottisempia lajeja on silloin tällöin kysytty, ehkä kaikkein useimmin kuplafutista. Siinä osallistujat puetaan valtavaan ilmatäytteiseen kuplapukuun, ja sen jälkeen pelataan jalkapalloa, jossa vartalotaklaukset ovat sallittuja. Nyt höntsyläisillä on tilaisuus päästä testaamaan tätä mahtavaa lajia edullisesti yhteistyössä Grr8t Sportsin kanssa järjestetyssä lajikokeilussa. 

Mitä: Kuplafutista, pelataan 5 vs. 5. Tällaista näin:

Missä? Tesoman palloiluhallilla (futsal-maaleihin).

Milloin? Lauantaina 10.3. alkaen n. klo 11.30.

dav

Kenelle? Kenelle vain, paitsi teknisistä syistä maksimipituus 200 cm ja maksimipaino 110  kg. Jotta törmäykset pysyvät järkevän rajoissa, ei oteta tähän mukaan alle 14-vuotiaita lapsia.

Mitä maksaa? 17 euroa per nuppi sis. alv. Maksu tulee suorittaa joko etukäteen Höntsyn vuoroilla / Smartumin tmv. verkkokaupassa, tai sitten laskua vastaan – mahdollisuutta maksaa paikan päällä ei ole.

Kauanko kestää / mitä sisältyy? Kerrallaan pelaamaan mahtuu 10 peluria ja tavallisen höntsyvuoron tapaan on räknäilty, että tunti tehokasta peliaikaa riittää mukavaan lajikokeiluun 20 pelaajalle. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin 20, peliaikaa pidennetään vastaavasti.

Varaa oma paikkasi nyt täyttämällä tämä lomake! Tapahtuma järjestetään mikäli ilmoittautuneita on riittävästi!

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail