Lentisturnaus HERVANNASSA la 17.2.

Lentopallovuoden ensimmäinen iso taulukkoturnaus isketään lauantaina 17.2.2018 noin klo 10-16 HERVANNAN AMMATTIKOULULLA (Tredun vanha sali, huomaa viime hetken muutos! Mahdollisuus ilmoittautua jo valmiiksi kilpa- tai harrastesarjaan. Et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua, eli yksilönä ilmoittaudutaan ja kilpaillaan! Samalla pannaan käyntiin tämän vuoden ”Vuoden Iskuri” -kisa. ILMOITTAUTUMISIA OTETAAN VASTAAN VIELÄ PERJANTAINA 16.2. KLO 21 ASTI! 

Pelit pelataan tutulla periaatteella eli taulukkopelinä. Jaot katsotaan taulukosta, pelataan lyhyt peli, merkataan pelaajille lopputuloksen pohjalta pisteet 3-0, 2-0 tai 2-1. Katsotaan seuraava jako, pelataan seuraava peli jne. Pisteitä tienataan siis joukkueena, mutta kun jaot vaihtuvat, kertyy jokaiselle oma henkilökohtainen pistemäärä. Mikäli lohkoja tulee (vähintään) viisi, pelaavat alkulohkoissa alemmaksi sijoittuneet loppupuoliskon turnauksesta sijoitusten perusteella muodostettuina joukkueina.

Olemme saaneet tosi hyviä kokemuksia siitä, että voit jo ilmoitautumisvaiheessa voit valita kilpa- tai harrastetasoisen turnauksen. Jos pelaajia tulee riittävästi ja heidän ilmoittautumisensa jakautuvat riittävän tasaisesti, pelataan tämäkin turnaus eritasoisissa alkulohkoissa. Täysin erilliset nämä kilpa- ja harrasteturnaukset eivät ole, eli harrastesarjankin lohkoista kärkeä nostetaan ylempiin finaaleihin ja kilpalohkoista puolestaan jumboja tiputetaan alemmas.

Tavoitteena kokeilussa on luonnollisesti se, että pelit olisivat pelaajille sopivan tasoisia ja mahdollsimman mielekkäitä koko pitkän päivän ajan. Jos pelaajia riittää max kolmeen lohkoon, pelataan turnaus perinteiseen tapaan tasaveroisissa alkulohkoissa.

Jokainen siis pääsee alkulohkoista jatkoon. Kaikille paljon pelejä ja hyvä turnausfiilis menestyksestä riippumatta! Lukuun ottamatta jakojen laatimista ja pelien kestoa, pelataan pelit normaaleilla lentopallon säännöillä (soveltaen niitä suurin piirtein tavallisen höntsyvuoron tapaan – rentosarjassa löysemmin ja kilpasarjassa tiukemmin).

Turnaus järjestetään Hervannan ammattikoululla (Tredu / vanha sali) noin klo 10-16.  Turnauksen kaikki pelit pyritään pelaamaan 6 vs 6. Jos neljän lohkon ja siten erillisten kilpa- ja harrastesarjojen saaminen kasaan jää aivan muutamasta pelaajasta kiinni, saatetaan muodostaa myös 1-2 lohkoa joissa pelataan 5 vs 5. Pelit voidaan pelata myös yli 12 pelaajan lohkoilla, jolloin kullekin tulee aina huilierä vuorollaan (yksittäisessä pelissä ei siis ole vaihtopelaajia).

Turnaus on samalla vuoden 2018 ensimmäinen Vuoden Iskuri -osakilpailu – jokainen vuoden taulukkolentisturnaus on oma turnauksensa, mutta samalla saa pisteitä kokonaiskilpailuun. Aiemmat voittajat ovat 2016 Teemu Rämö ja 2017 Minna Salmi.

Mitä se turnaus sitten maksaa? Osallistumismaksu normaali 25 euroa, alennettu 20 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, ym. ja Höntsypassin omistajat). Ilmoittautuminen turnaukseen päättyy perjantaina 16.2. klo 12. 

Ilmoittautuminen on sitova, eli sitoudut maksamaan pelimaksun mikäli et tule paikalle. Peruutus on mahdollinen vain pakottavan esteen vuoksi. Pakottavan esteen vuoksi tehty peruutus on maksuton 12.2. mennessä, sen jälkeen peruutusmaksu 10 euroa. Mikäli teet oharin eli et tule etkä ilmoita peruutuksesta lainkaan (edes samana aamuna), veloitetaan turnausmaksu kaksinkertaisena. Tämä johtuu siitä, että taulukot turnaukseen tehdään etukäteen, ja koko hoito menee oharin myötä uusiksi.

Varmista oma paikkasi: Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa