Lentopallokouluun!

Kiinnostaako kaikkien hypettämä lentopallo, mutta et vaan osaa? Olisi kiva mennä höntsylentikseen, mutta haluaisit ensin opetella perustekniikoita? Nyt tarjolla supersuosittu lentiskoulumme – varaa paikkasi nyt! 

Missä ja milloin?

Syksyn lentiskoulu isketään Amurin koululla maanantaisin 20.00-21.30 alkaen 24.9. Koulu kestää koko syyskauden (päättyy 3.12.), ja lähes joka kerralla on sekä opetusta että peliaikaa.

(”Lähes joka kerta” tarkoittaa sitä, että syksyn mittaan voi tulla joitakin omatoimivuoroja, jolloin kurssilaiset pelailevat koko vuoron ajan keskenään. Näiden määrä pyritään pitämään minimissä.)

Perustason lentopallovuoroja (ks. lentisvuorojen tasomäärittelyt) on lentiskoulun ohella syksyn viikko-ohjelmassa kolme: keskiviikkona Hyhkyssä klo 20, perjantaina Peltolammilla klo 17 ja sunnuntaina Linnainmaalla klo 19.30. Parhaiten kehityt, kun otat saman tien Höntsypassin ja alat kurssin ohella treenaamaan taitojasi näillä vuoroilla.

Kuka ja mitä?

Lentiskoulua vetää Höntsy-lentiksestä ja miesten lentisjoukkueistamme tuttu Mitja Ohtola, jolla alkaa olla jo aika pitkä kokemus lentiksen opettamisesta aikuisille Höntsyssä. Myös vierailevia tähtiä voidaan kurssia vetämässä nähdä. Salivuoroja lentiskurssilla on näillä näkymin syksyllä 10 (joku voi jäädä väliin, jos sali ei ole käytettävissä esim. koulun omien tapahtumien vuoksi). Suositus tietysti on, että käytte lentiksessä muutenkin. Mitä useammin käy, sitä nopeampaa kehitys varmasti on.

Mitä tehdään? Lentiksen perusasioita erilaisin harjoittein: Liikkuminen, sormilyönti, hihalyönti, syöttö, nosto, passi, isku, torjunta, varmistus,  sijoittuminen kentällä ja kaikenlaiset pelissä usein eteen tulevat tilanteet – näistä käydään perusasioita läpi ja pyritään siihen, että kaikille tulee paljon toistoja. Ajatuksena on, että (lähes) jokaisella kerralla on opetusta / harjoitteita vaihtelevasti noin 30-60 minuuttia, ja loppuosa vuorosta on varattu kurssilaisten keskinäiselle pelille.

Kenelle kurssi soveltuu? Sinulle, joka haluat kehittää lentistaitojasi. Eniten koulusta saavat todennäköisesti irti (Höntsyn vuorojen mittapuulla) aloittelevat pelurit ja ne, joilla perustekniikoissa on parantamisen varaa. Eli tasoluokittelullamme perus-tason pelurit tai ne, joita pikkaisen hirvittää mennä suoraan perus-vuorolle.

Mitä maksaa? 

Mikäli kurssilainen ottaa uuden Höntsypassin  saa hän kurssimaksun kaupan päälle, eli kurssi sisältyy passin hintaan (alkaen 39 €/kk). Höntsypassilla käyt siis rajattomasti pelaamassa myös muilla vuoroilla ja myös muita lajeja.

Muille Höntsypassin omistajille lentiskoulun maksu on 20 euroa koko syyskaudelta.

(Passin oltava voimassa koko kurssin ajan, poislukien tietysti loukkaantumiset yms. ehdottomat esteet).

Ilman Höntsypassia maanantain lentiskoulun hinta on 79 € (opisk./eläk./työttömät 69 €), sisältäen siis kurssivuorojen pelimaksun. 

Moniko pääsee? Kurssille otetaan korkeintaan 20 oppilasta. Mikäli ryhmä tulee täyteen, on eka kerralla varmasti vähän ahdasta. Kokemus on kuitenkin osoittanut, että menoja, sairastumisia yms. tulee ja ryhmäkoko pitää olla kohtalaisen suuri, jotta loppusyksystäkin päästään harjoittelemaan 6 vs 6 -pelaamista. Jos kurssi ei tule heti täyteen, tai jos väki vähenee matkan varrella, voidaan kesken kaudenkin ottaa uusia pelureita mukaan. Kurssi toteutuu edellyttäen, että ilmoittautuneita on vähintään 14.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake!

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail