Maalivahdiksi – ilmaiseksi!

molarinkamat_pieniSalibandy- ja sählyvuoroillemme voi tulla maalivahdiksi – ilman pääsymaksua! Tämä tietysti sen takia, että molaria vastaan pelaaminen on muille hauskempaa. Voit tulla maaliin myös ilman omia kamoja ja lainata varusteet meiltä.

Höntsyltä voit lainata maalivahdin varusteita, niitä on kuusi settiä eli joka vetäjällä pari. Kaikista löytyy kypärä, housut, paita ja/tai panssari (joko vahvistettu paita tai ohuempi paita + panssari), alasuojat ja polvisuojat, hanskat ja kaulasuojus.

Lainakamat ovat yleensä väljiä eli kokoa väljä L – XL jotta mahtuu kutakuinkin kaikille. Myös lainakamoilla maalivahti pelaa ilmaiseksi! (Kun olet koko vuoron maalissa. Erillistä hyvitystä ei kuitenkaan anneta, vaikka sinulla olisi Höntsypassi ja pelaisit maalissa.)

Omillakin kamoilla on tietysti erittäin toivottavaa tulla pelaamaan. Myös maalivahti voi tulla paikalle suoraan ilman ennakkoilmoittautumista, mutta ennakkoilmoittautumisella voit varmistaa paikkasi. Mikäli tulijoita on enemmän kuin kaksi, on etusija ennakkoilmoittautuneilla ja sen jälkeen tulojärjestyksellä.

Ennakkoilmoittautuminen hoituu osallistujat.comin kautta – katso varausohjeet. Ison kentän säbävuoroilla on maalivahdeille oma tapahtumansa, jossa on vain kaksi paikkaa – ilmoittaudu sinne ja kirjoita viesti-kenttään, tuletko omilla vai lainakamoilla. Muilla sähly- ja säbävuoroilla ilmoittaudu tavallisessa tapahtumassa ja kirjoita viesti-kenttään ”molariksi omilla kamoilla” tai ”molariksi Höntsyn kamoilla”. Maaliin pääsee kaksi ensin ilmoittautunutta / paikalle tullutta. Kun huomaamme sählyvuoron kohdalla, että molari on ilmoittautunut, siirrämme tästä tiedon vuoron otsikkoon Osallistujat.comissa.

Jos varaat paikan, tule pelaamaan tai peru se viimeistään edellisenä iltana! Maalivahdin paikkaa et voi perua Osallistujat.comin kautta! Peruutukset joko sähköpostilla info@hontsy.fi tai viime hetken tapauksissa tekstarilla 0405803727.

Viime aikoina maalivahteja on vuoroilla ollut paikalla mukavasti. Monilla vuoroilla on varsin todennäköistä, että molempiin kenttäpäätyihin tulee veräjänvartija. Myös maalivahdeilla on käytössä sakkomaksu:

Mikäli olet varannut paikan maalivahtina, etkä käytä etkä peru sitä, lähetämme sinulle sähköpostilla laskun Höntsyn kertamaksusta 10 €. Voit varata uudestaan paikan maalivahtina vuoroillamme vasta maksettuasi maksun.

Perusteluna on se, että maalivahdin paikkavaraus vie hyvinkin todennäköisesti pelipaikan toiselta maalivahdilta, ja samalla heikentää muiden pelielämystä kun paikalle tuleekin vain yksi veskari. Kun vuorolle on ilmoittautunut kaksi veskaria, ei kolmas varmasti viitsi tulla vartoilemaan, josko jompikumpi kuitenkin jättäisi tulematta.

Vältät sakkomaksun, kun peruutat tulosi sähköpostilla info@hontsy.fi viimeistään vuoroa edeltävänä iltana. Jos joudut perumaan samana päivänä, laita meille tekstiviesti (0405803727) jotta voimme yrittää etsiä toisen tilalle – tällöin vältyt sakolta jos toinen molari löytyy.

Muita käytännön asioita:

Lainakamoja pidetään yleensä aina mukana, joten voit tulla maaliin ilman ennakkoilmoittautumista, kunhan kukaan muu ei ole sattunut mahdollisuutta jo varaamaan.

Mikäli pelissä on vain yksi maalivahti, pyritään aina vaihtamaan päätyjä niin että kaikki pääsevät pelaamaan molaria vastaan kutakuinkin saman verran. Sählyvuoroilla on toisessa päässä molari + iso maali ja toisessa pikkumaali. Salibandyssä isossa kaukalossa on toisessa päässä molari ja toisessa tilanteen mukaan joko ”Sinuhe Pahvinheimo” eli maalin eteen laitettava levy tai pikkumaali.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail