Muista käyttää vanhenemassa olevat etusetelit!

On taas aika, löytyykö pöytälaatikoista Liikunta-, Kulttuuri-, Tyky-, Virike- tms. seteleitä tai virtuaalilompsasta Sporttipassin, Eazybreakin, Tyky-Onlinen saldoa tai muuta vastaavaa, joka on menossa vuodenvaihteessa vanhaksi. Älä hyvä ihminen anna rahan hapantua! Vaihda setelit/saldot Höntsylippuihin! Vaikka 5 kerran höntsykortteihin, jotka ovat voimassa ikuisesti. 

Sarjalippujen
 osalta noudatamme normaalia hinnastoa, mutta voimme myydä myös muita kappalemääriä (esim. 16 kerran kortin). Jos haluat sarjalippuja, jotka ovat voimassa maailman loppuun asti, lasketaan hinta 5 kerran lipun pohjalta.

Esim. Tampereen Kaupunki on jakanut työntekijöilleen 100 € Tyky-Online-saldoa, joka on voimassa vuoden loppuun. Tuolla satasella voit saada 13 höntsykertaa 5 kerran kortteina (ei viimeistä käyttöpäivää). Ota yhteys ilkka.virjo@hontsy.fi jos haluat tarttua tarjoukseen!

Voit ostaa myös 10 tai 20 kerran kortteja varastoon siten, että niiden 3 tai 4 kuukauden voimassaoloaika alkaa vasta kortin käyttöönotosta – joka voi olla milloin tahansa. (Eli kirjaamme takapuolelle viimeisen käyttöpäivän vasta, kun käytät ensimmäisen kerran kortista.)

Kuten aina, etuseteleillä ostettavat sarjaliput ovat henkilökohtaisia – näillä seteleillä et voi maksaa muiden liikuntaa kuin omaasi.

Myös ja varsinkin Höntsypassin omistajien kannattaa tuoda loput etusetelinsä meille – ne otetaan kokonaisuudessaan huomioon tulevissa laskuissa. Voit ostaa Höntsypassiaikaa varastoon myös, vaikkei sinulla vielä olisi passia – eli voit maksaa nyt seteleillä varastoon ja aloittaa passin keväällä.

Älä siis lahjoita rahaa välikäsifirmoille, vaan tuo setelisi meille – mille tahansa pelivuorolle. Tarjouksen siitä, minkä verran lippuja saisit minkäkinlaisella setelipinolla, voit pyytää myös osoitteesta ilkka.virjo@hontsy.fi. Samaan osoitteeseen voit ottaa yhteyttä, jos vaikuttaa siltä, ettet ehdi käymään ennen vuodenvaihdetta höntsyvuorolla kauppoja tekemässä.

Höntsy ottaa vastaan kutakuinkin kaikkia markkinoilla olevia omaehtoisen liikunnan (ja kulttuurin käytön) verottomaan tukemiseen tarkoitettuja tuotteita. Muun muassa: Smartumin kaikki setelit ja saldot. Edenredin (Ticket / Luottokunta) Virikesetelit ja Ticket / Ticket Duo -kortit. RJ-Kuntoilusetelin Tyky-kuntoseteli, Tyky-kuntoseteli+ sekä Tyky-Online-saldo. ePassin Sporttipassi. Eazybreakin liikunta-/liikunta- ja kulttuurisaldo.  Pay2Go-saldo. Ja mitä näitä nyt onkaan. Jos sulla on jotain ”leikkirahaa” jota ei mainita tässä, niin laita viesti ja kysy, jos meillä ei vielä ole sopparia sen vastaanottamisesta niin pyrimme sellaisen tekemään.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail