Soppeenharjun koulu, Ylöjärvi

Sijainti: Ylöjärvellä, Tornitie 1, 33430 Ylöjärvi. Katso Google maps tai Eniro, molemmista voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Länsilinjojen busseilla pääsee varsin lähelle koulua. Hae aikatauluja kätevästi Matka.fi-palvelusta täältä.

Sisäänkäynti: Sivuovesta: katsoessasi koulun pääovea Tornitien puolelta (parkkipaikalta), on sisäänkäynti liikuntatiloihin koulun vasemmalla sivulla (katso kuvat alta). Sivuovesta tullaan pukukoppikäytävälle, josta pukuhuoneisiin.

Liikuntasali: Pukuhuoneiden toisesta päästä tullaan suoraan liikuntasaliin. Sali on suuri, lattiamateriaalina parketti. Sali voidaan jakaa verholla kahteen osaan ja tehdä näin kaksi pienempää sählypeliä.

Soppeenharjun koulun pääsisäänkäynti, ovi liikuntatiloihin on rakennuksen vasemmalla sivulla
Soppeenharjun koulun pääsisäänkäynti, ovi liikuntatiloihin on rakennuksen vasemmalla sivulla.Tästä kierretään rakennuksen sivustalle, josta löytyy oikea ovi.
Tästä kierretään rakennuksen sivustalle, josta löytyy oikea ovi.Oikea ovi
Oikea oviPukukoppikäytävä ovelta nähtynä.
Pukukoppikäytävä ovelta nähtynä.Sali on tilava ja hyväkuntoinen.
Sali on tilava ja hyväkuntoinen.

Tervetuloa pallopelien tulevaisuuteen!

Helposti palloilemaan! Tule yksin tai kaverin kanssa, me takaamme peliseuran. Oletko uusi tulokas? Katso Uuden höntsärin pikaopas - näin pääset mukaan!

Tarjolla joulun aikaankin 20 vuoroa per viikko. Meillä kokeilukerta on ilmainen!

Oy Höntsy Ab tuo leikkimieliset pallopelit tavallisten ihmisten ulottuville Suomessa ennennäkemättömällä tavalla.

Idea on yksinkertainen. Valitset, mitä haluat pelata, missä ja milloin. Sen jälkeen pelaat. Siinä se. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa - Höntsy takaa, että vuorolla on muitakin pelaajia. Lue lisää.

Muista myös Höntsyn manifesti.

Mobiilisivullemme (beta-vaiheessa).

Foorumi

Salibandy edistyneet? 2 vastausta 

Palataan asiaan josta on aiemmin paljonkin tahkottu. Uskon, että erityiselle tavallista kovempitasoiselle säbävuorolle olisi aika paljon kysyntää.Todetaan nyt ihan ekana, että historia on jo opettanut, että erityisesti merkatulle tavallista…Jatka

Jäsenen Ilkka Virjo aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilkka Virjo torstaina.

Lentopallosta 39 vastausta 

Lentis on lähteny osanottajamäärältään hienosti käyntiin syksyn mittaan.. vuorojakin on mukavan paljon, eikä yhtä (kaarilan koulun) salia lukuunottamatta rajoituksia ole ollut olosuhteidenkaan puolesta. Pelaamisen kehittymisen kannalta esittäisin…Jatka

Jäsenen Anton Lehikoinen aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilkka Virjo Loka 27.

Lentis edistyneet 18 vastausta 

"Edistyneiden" lentisvuorot ovat suosittuja. Jo pitkään olemme saaneet palautetta siitä, että pitäisi määrätä tarkemmin, kuka näille vuoroille saa osallistua. Tästä on firman sisällä keskusteltu aika paljon ja on joissain tapauksissa karsintaa…Jatka

Jäsenen Ilkka Virjo aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Juuso Salmijärvi Huhti 2.

Ostetaan, Myydään, Vaihdetaan , Varastetaan 7 vastausta 

Koska toisen roska voi olla toisen aarre, on mielestäni paikallaan perustaa Höntsyyn oma "Ostetaan, Myydään, Vaihdetaan , Varastetaan" - palsta.Eli, jos sinulla on jotain (mielellään Höntsyyn tai höntsäilyyn liittyvää) mitä et enää tarvitse, ilmoita…Jatka

Jäsenen Mikko Lehto aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Kalle Kipinä Helmi 20.

Ryhmät

© 2014   Created by Ilkka Virjo.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot

Höntsy, pallopelit, lentopallo, sähly, Tampere, koripallo, futsal, jalkapallo, soccer, floorball, innebandy, fotboll, football, soccer, leikkimielinen pallopeli, liikunta, liikuntakeskus.