Superpesikseen pe-la 24.-25.5.!


Höntsy tekee retken huippupesäpalloon perjantaina ja lauantaina 24.-25.5. Näe maailman paras pesäpallojoukkue Sotkamon Jymy, tapaa pesäpallolegenda Jimi Heikkinen ja saa häneltä opastusta tulevaan pesäpallokesään!

Perjantaina 24.5. Kaupissa Jymyn avoimet harjoitukset alkaen klo 18. Höntsyn ryhmää isännöi pesäpallolegenda Jimi Heikkinen, joka on luvannut kertoilla pesäpallosta ja Jymystä sekä antaa vinkkejä kesän pesishöntsyjä varten. Avoimissa harjoituksissa pääset paitsi näkemään, miten huippupesäpalloa harjoitellaan, myös itse kentälle touhuamaan eri toimintarasteille.

Lauantaina 25.5. Kaupissa pelataan koko päivä huippupesäpalloa. Ensin Tampereen ylpeys, naisten Superpesisjoukkue Mansen Räpsä kohtaa Vuokatin Vedon alkaen klo 12.00. Kannattaa tulla katsomaan, millaista pesäpalloa Tampereella on mahdollisuus tänä kesänä nähdä paikan päällä useamminkin.

Viikonlopun päätapahtumana lauantaina klo 16.00 on tarjolla maailman parasta pesäpalloa. Hallitseva Suomen mestari Sotkamon Jymy kohtaa Kouvolan Pallonlyöjät. Kyse ei ole mistään näytösottelusta, vaan jaossa on aivan oikeita sarjapisteitä, joten kentällä mennään taatusti täysillä.

Höntsyn kautta voit ostaa lippusi ennakkoon normaalihintaan 18 euroa kappale - perjantain paketti Jimin isännöimänä tulee höntsyläisille kaupan päälle! Mikäli jostakin syystä et pääse lauantaina katsomaan pesistä, voit ostaa pelkästään Höntsy Exclusive -perjantai-iltaan oikeuttavan lipun hintaan 9 euroa.Nämä liput tarjolla netissä keskiviikkoon 22.5. asti. Vihonviimeinen paikka ostaa liput tällä hinnalla on Höntsyn pesäpallokauden virallinen avaus Kaupissa torstaina 23.5. klo 20.

Perjantaina paikan päällä paketin hinta on 25,- (pelkän Jimi-houstauksen saat perjantaina 12 eurolla). Lauantaina Höntsy ei enää myy lippuja itse ollenkaan. Netistä tilatut liput jaamme mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen, mutta ne voi lunastaa myös perjantaina tai lauantaina Kaupissa.

Varaa lippusi nyt täyttämällä tämä lomake:

Tervetuloa pallopelien tulevaisuuteen!

Helposti palloilemaan! Tule yksin tai kaverin kanssa, me takaamme peliseuran. Oletko uusi tulokas? Katso Uuden höntsärin pikaopas - näin pääset mukaan!

Tarjolla joulun aikaankin 20 vuoroa per viikko. Meillä kokeilukerta on ilmainen!

Oy Höntsy Ab tuo leikkimieliset pallopelit tavallisten ihmisten ulottuville Suomessa ennennäkemättömällä tavalla.

Idea on yksinkertainen. Valitset, mitä haluat pelata, missä ja milloin. Sen jälkeen pelaat. Siinä se. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa - Höntsy takaa, että vuorolla on muitakin pelaajia. Lue lisää.

Muista myös Höntsyn manifesti.

Mobiilisivullemme (beta-vaiheessa).

Foorumi

Salibandy edistyneet? 2 vastausta 

Palataan asiaan josta on aiemmin paljonkin tahkottu. Uskon, että erityiselle tavallista kovempitasoiselle säbävuorolle olisi aika paljon kysyntää.Todetaan nyt ihan ekana, että historia on jo opettanut, että erityisesti merkatulle tavallista…Jatka

Jäsenen Ilkka Virjo aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilkka Virjo Joulu 11.

Lentopallosta 39 vastausta 

Lentis on lähteny osanottajamäärältään hienosti käyntiin syksyn mittaan.. vuorojakin on mukavan paljon, eikä yhtä (kaarilan koulun) salia lukuunottamatta rajoituksia ole ollut olosuhteidenkaan puolesta. Pelaamisen kehittymisen kannalta esittäisin…Jatka

Jäsenen Anton Lehikoinen aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilkka Virjo Loka 27.

Lentis edistyneet 18 vastausta 

"Edistyneiden" lentisvuorot ovat suosittuja. Jo pitkään olemme saaneet palautetta siitä, että pitäisi määrätä tarkemmin, kuka näille vuoroille saa osallistua. Tästä on firman sisällä keskusteltu aika paljon ja on joissain tapauksissa karsintaa…Jatka

Jäsenen Ilkka Virjo aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Juuso Salmijärvi Huhti 2.

Ostetaan, Myydään, Vaihdetaan , Varastetaan 7 vastausta 

Koska toisen roska voi olla toisen aarre, on mielestäni paikallaan perustaa Höntsyyn oma "Ostetaan, Myydään, Vaihdetaan , Varastetaan" - palsta.Eli, jos sinulla on jotain (mielellään Höntsyyn tai höntsäilyyn liittyvää) mitä et enää tarvitse, ilmoita…Jatka

Jäsenen Mikko Lehto aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Kalle Kipinä Helmi 20.

Ryhmät

© 2014   Created by Ilkka Virjo.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot

Höntsy, pallopelit, lentopallo, sähly, Tampere, koripallo, futsal, jalkapallo, soccer, floorball, innebandy, fotboll, football, soccer, leikkimielinen pallopeli, liikunta, liikuntakeskus.