Sammon keskuslukio

Sijainti: Kalevassa, Uimalankatu 5, 33540 Tampere. Samassa rakennuksessa Pellervon kirjasto. Uudehko rakennus on aivan Kalevan uintikeskuksen vieressä. Voit siis tulla joko Sammonkadulta uintikeskuksen ohi (tai jättää autosi uimahallin parkkikselle), tai Teiskontien puolelta ison keltaisen virastotalon ohi Uimalankatua - tälläkin puolella paljon parkkitilaa. Katso Eniron karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Teiskontielle virastotalon pysäkille (ABC:n kohdalle) pääsee molemmista suunnista todella monilla busseilla. Kävelymatkaa vain parisataa metriä. Lisäksi monen monet bussit kulkevat Sammonkatua, josta sieltäkään ei kävelymatkaa tule kuin puolisen kilometriä. Erittäin helppo tulla kaikilla kulkuvälineillä! Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Tällä hetkellä liikuntatiloihin mennään yleensä sisään koulun pääovesta eli ylimmässä kuvassa rakennuksen keskellä olevasta kohdasta. Tämän jälkeen kuljetaan aulassa n. 50 m verran eteenpäin minkä jälkeen vasemmalla on ovi pukukoppikäytävälle (alla kuvat aulasta ja ovesta). Vuoron ajankohdasta riippuen uloskäynti saattaa olla eri ovesta, jolloin tullaan ulos rakennuksen sivustalta, uimahallin  (josta vielä viime vuonna mentiin sisään, siitäkin varmuudeksi kuvat mikäli sisäänkäynti sattuu vaihtumaan sinne).

Liikuntasali: Sali on korkein käytössämme oleva tila, lentiksessä saa yrittää tosissaan että pallon saa osumaan kattoon... Lentiksessä tällä hetkellä (kevät 2013) käytössä tiistaisin koko sali ja torstaisin 1/3 - koko saliin mahtuu kolme täysimittaista lentiskenttää. Sählyssä maanantaisin koko sali, hyvän kokoinen kenttä ja isot maalit.

Sammon Keskuslukio. Sisäänkäynti pääovesta rakennuksen keskeltä.

Näkymä kun olet tullut pääovesta sisään. Punaisen nuolen osoittamassa kohdassa ovi josta pääsee pukukoppikäytävälle.

Tästä ovesta pukukoppikäytävälle.

Kuten kuvasta näkyy, Uimalankadun puolella riittää parkkitilaa.
Lisää löytyy sekä keltaisen virastotalon että uimahallin pihasta.

Tästä vasemmalle on ovi josta tullaan nykyään usein ulos - aiemmin sieltä mentiin liikuntatiloihin sisään.

Tästä ovesta tullaan liikuntatiloista ulos.


Salissa on kivasti tilaa ja katto korkealla.

Tervetuloa pallopelien tulevaisuuteen!

Helposti palloilemaan! Tule yksin tai kaverin kanssa, me takaamme peliseuran. Oletko uusi tulokas? Katso Uuden höntsärin pikaopas - näin pääset mukaan!

Tarjolla joulun aikaankin 20 vuoroa per viikko. Meillä kokeilukerta on ilmainen!

Oy Höntsy Ab tuo leikkimieliset pallopelit tavallisten ihmisten ulottuville Suomessa ennennäkemättömällä tavalla.

Idea on yksinkertainen. Valitset, mitä haluat pelata, missä ja milloin. Sen jälkeen pelaat. Siinä se. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa - Höntsy takaa, että vuorolla on muitakin pelaajia. Lue lisää.

Muista myös Höntsyn manifesti.

Mobiilisivullemme (beta-vaiheessa).

Foorumi

Salibandy edistyneet? 2 vastausta 

Palataan asiaan josta on aiemmin paljonkin tahkottu. Uskon, että erityiselle tavallista kovempitasoiselle säbävuorolle olisi aika paljon kysyntää.Todetaan nyt ihan ekana, että historia on jo opettanut, että erityisesti merkatulle tavallista…Jatka

Jäsenen Ilkka Virjo aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilkka Virjo Joulu 11.

Lentopallosta 39 vastausta 

Lentis on lähteny osanottajamäärältään hienosti käyntiin syksyn mittaan.. vuorojakin on mukavan paljon, eikä yhtä (kaarilan koulun) salia lukuunottamatta rajoituksia ole ollut olosuhteidenkaan puolesta. Pelaamisen kehittymisen kannalta esittäisin…Jatka

Jäsenen Anton Lehikoinen aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilkka Virjo Loka 27.

Lentis edistyneet 18 vastausta 

"Edistyneiden" lentisvuorot ovat suosittuja. Jo pitkään olemme saaneet palautetta siitä, että pitäisi määrätä tarkemmin, kuka näille vuoroille saa osallistua. Tästä on firman sisällä keskusteltu aika paljon ja on joissain tapauksissa karsintaa…Jatka

Jäsenen Ilkka Virjo aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Juuso Salmijärvi Huhti 2.

Ostetaan, Myydään, Vaihdetaan , Varastetaan 7 vastausta 

Koska toisen roska voi olla toisen aarre, on mielestäni paikallaan perustaa Höntsyyn oma "Ostetaan, Myydään, Vaihdetaan , Varastetaan" - palsta.Eli, jos sinulla on jotain (mielellään Höntsyyn tai höntsäilyyn liittyvää) mitä et enää tarvitse, ilmoita…Jatka

Jäsenen Mikko Lehto aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Kalle Kipinä Helmi 20.

Ryhmät

© 2014   Created by Ilkka Virjo.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot

Höntsy, pallopelit, lentopallo, sähly, Tampere, koripallo, futsal, jalkapallo, soccer, floorball, innebandy, fotboll, football, soccer, leikkimielinen pallopeli, liikunta, liikuntakeskus.