Pesäpallokesän 2018 ennakkomyynti

Kesä lähestyy, ja olemme ottaneet ennakosta selville kiinnostusta pesäpalloon tänä kesänä. Pesistä lyödään todennäköisesti tiistaisin Kalkun kentällä klo 18.30-20, aloitus 22.5. ja pelit jatkuvat elokuun loppuun. Pesislippujen ennakkomyyntiä on myöhäisen kevään takia pidennetty 15.5. asti. 

Pesäpallo!

Ekan ennakkokierroksen perusteella on päätetty, että pelataan tänä kesänä yksi vuoro viikossa. Riittävästi kiinnostuneita joukkueessa (Kuntopesiksen sarjassa) pelaamiseen ei ollut, joten siihen emme tänä vuonna lähde, mutta tiistaisin pääsee siis Pesäpalloa höntsäilemään Kalkussa 18.30-20.

Pesäpallovuoroilla pyritään aina myös pelaamaan.  Räpylöitä, mailoja, kypäriä lainattavissa. Jos porukkaa on vähemmän, pelaillaan sovelletusti (esim. kolmella joukkueella etu-, takakenttä, lyöjät tai lyöntimyllyä, tms.) – tai jos enemmän, kierrätetään kolmea ryhmää, kaksi pelaamassa ja kolmas esim. lyöntiharjoituksissa.

Koko kesän pesiskortilla pelaat kaikki tiistait ajalla 22.5.-28.8. Pesiskortin hinta ennakkomyynnistä (19.5. mennessä) on 70 euroa tai alennettuna (opiskelijat, eläkeläiset ym. ei-työssäkäyvät) 60 euroa. 

Ennakkomyynnin päätyttyä koko kesän korttien hinta nousee jonkin verran, joten tämänkin vuoksi kannattaa toimia ajoissa.

Kesän ennakkomyynti löytyy täältä. 

Pesikseen voit osallistua koko kesän passin lisäksi normaaleilla Höntsyn lipuilla (kerta-, sarjaliput tai Höntsypassi, ks. hinnasto).

 

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail