Tammikuun Höntsypassitarjous

Uuden vuoden kunniaksi 15.1.2018 asti uusiin 12 kk Höntsypassisopimuksiin huippuedut: saat passin ilman avausmaksua ja tammikuun (tai loput siitä) puoleen hintaan. 

Höntsypassilla pelaat niin usein kuin haluat! Passin ottajan tulee valita joko perus- tai plus-malli. Näiden ainoana erona on se, että plus-passilla käyt myös Raholan säbävuoroilla. Perus-passiin sisältyvät kaikki muut paitsi Raholan säbät. Lue lisää passeista täällä.

Liivejä käytössä, tuomarilla oranssi.

Tarjous koskee uusia passisopimuksia, eli ei tarjousaikana irtisanottuja ja uudelleen tehtyjä soppareita. Tarjouspassien 12 kk sitoutumisaika alkaa puoli-ilmaisen tammikuun jälkeen eli 1.2.2018.

Jos haluat siirtyä sarjakortin käyttäjästä passilaiseksi, voit tehdä sen saman tien – hyvitämme sarjakortin käyttämättä jäävät kerrat niistä maksetulla hinnalla.

Miksi hölkkäisit sohjossa, kun voit juosta pallon perässä? Uuden palloilu-urasi voit aloittaa kun menet seuraavan kerran höntsäämään – kerro, että haluat tilata passin, täytä tilauslomake ja sinusta otetaan kuva passia varten.

Jos haluat, voit tehdä tilauksen myös netin kautta: täytä, tulosta ja allekirjoita tämä sopimuslomake, skannaa se ja lähetä osoitteeseen ilkka.virjo@hontsy.fi. Lähetä myös ”passikuva” (mikä tahansa naamakuva / selfie kelpaa).

Tarjousetuja ei tarvitse erikseen pyytää, eli kaikki 15.1.2018 mennessä tehdyt uudet 12 kk passitilaukset ilman avausmaksua ja tammikuu 50% alennuksella.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail