Vuokraa tutka!

Höntsyllä on oma urheilututka, jolla voi mitata minkä tahansa sitä kohti lentävän esineen nopeuden. Testattu on ainakin jääkiekko, jalkapallo, futsal-pallo, sählypallo ja pesäpallo. Nyt voit vuokrata tämän laitteen itsellesi / joukkueellesi / firmallesi edullisesti! Tältä sivulta voit myös ostaa vuokrauslahjakortin.

Tutkan toimintaperiaate on simppeli: se asetetaan verkon (esim. maalin) taakse ja heitto / potku / laukaus suunnataan sitä kohti. Tällöin näytössä näkyy kirkkain led-valoin vedon nopeus. Kisailua on helppo seurata sivusta, kun numerot ovat jokaisen nähtävissä.

Käyttö on yksinkertaista, mutta vuokratessasi saat vielä ohjeet ja tarvittaessa demonstraation. Kaksi tärkeää muistettava asiaa on: varmistu, ettei verkko pingottuneenakaan yletä tutkaan (= pallo/kiekko ei osu tutkaan), ja muista vaihtaa mailit kilometreiksi kun laitat tutkan päälle - muuten tulee kummallisen alhaisia lukemia ;).

Hinnat, sisältäen alv 24%:

  • Vuorokausi 30 euroa (palautus seuraavana päivänä)
  • Viikonloppu 50 euroa (haku perjantaina, palautus maanantaina päivällä)
  • Viikko 85 euroa (voi alkaa minä päivänä hyvänsä)
  • Pidemmät jaksot sopimuksen mukaan.
  • Varaukset: info@hontsy.fi tai 0405803727


Näillä hinnoilla vuokraamme, kun haku/palautus Höntsyn vuoroilta/vuoroille tai muuten meille sopivaan paikkaan. Tutkia on kolme kappaletta, joten lahjakortin saajalle löytyy varmasti sopiva ajankohta - aivan kaikkina ajankohtina saatavuutta ei tietenkään voida taata.

Lisähinnasta voimme myös tuoda tutkan haluamaasi paikkaan ja hakea pois. Jos haluat, että tulemme yritykseesi / tapahtumaasi pitämään tutkakisan (ja tuomme mukanamme muutkin tarvikkeet kuten maalin, mailat ja pallot), niin sekin onnistuu - ota yhteyttä ja sovitaan asiasta.

Tutka on mahdollista vuokrata myös Tampereen ulkopuolelle, jolloin toimitus tapahtuu postitse. Vähimmäisvuokra-aika on tällöin viikonloppu tai 2 vrk. Hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti sen mukaan, miten pitkään tutka on pois käytöstämme. Vuokrahinnan lisäksi vuokraaja maksaa 15 euroa postitus- ja käsittelykuluja sekä kustantaa itse tutkan lähettämisen takaisin meille.

Korvaushinta mikäli rikot tutkan on 400 euroa.

Vihje: tutkan kanssa voi mennä muitakin kilpailuja kuin "kuka ampuu kovimmin". Esimerkiksi voi kokeilla, kuka ampuu tarkimmin 70 km/h joka kudilla tai siten, että pitää itse sanoa ensin nopeus ja sen jälkeen toteuttaa se...

Kun vuokraat tutkan itsellesi, suoritat maksun kätevimmin tutkaa hakiessa tai sovittaessa laskulla. Voit kuitenkin ostaa myös tutkanvuokrauksen lahjakorttina, jolloin lahjan saaja voi käyttää vuokrauksen haluamanaan ajankohtana. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden hankkimispäivästä.

Osta tutkanvuokrauslahjakortti tästä, voit tilata sen joko postissa tai sähköpostiisi PDF-tiedostona. Huom. valikoissa näkyy veroton hinta, lopullinen hinta sis. alv 24% on 30/50/85 euroa ja mahdollinen lahjakortin postitus.

Tutka vuokralle vuorokaudeksi -lahjakortti, 30 € + mahd. postikulut:

Toimitustapa
Muu ohjeesi Höntsylle
Tutka vuokralle viikonlopuksi -lahjakortti, 50 € + mahd. postikulut:
Toimitustapa
Muu ohjeesi HöntsylleTutka vuokralle viikoksi -lahjakortti, 85 € + mahd. postikulut:

Toimitustapa
Muu ohjeesi Höntsylle


Tervetuloa pallopelien tulevaisuuteen!

Helposti palloilemaan! Tule yksin tai kaverin kanssa, me takaamme peliseuran. Oletko uusi tulokas? Katso Uuden höntsärin pikaopas - näin pääset mukaan!

Tarjolla joulun aikaankin 20 vuoroa per viikko. Meillä kokeilukerta on ilmainen!

Oy Höntsy Ab tuo leikkimieliset pallopelit tavallisten ihmisten ulottuville Suomessa ennennäkemättömällä tavalla.

Idea on yksinkertainen. Valitset, mitä haluat pelata, missä ja milloin. Sen jälkeen pelaat. Siinä se. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa - Höntsy takaa, että vuorolla on muitakin pelaajia. Lue lisää.

Muista myös Höntsyn manifesti.

Mobiilisivullemme (beta-vaiheessa).

Foorumi

Salibandy edistyneet? 2 vastausta 

Palataan asiaan josta on aiemmin paljonkin tahkottu. Uskon, että erityiselle tavallista kovempitasoiselle säbävuorolle olisi aika paljon kysyntää.Todetaan nyt ihan ekana, että historia on jo opettanut, että erityisesti merkatulle tavallista…Jatka

Jäsenen Ilkka Virjo aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilkka Virjo Joulu 11.

Lentopallosta 39 vastausta 

Lentis on lähteny osanottajamäärältään hienosti käyntiin syksyn mittaan.. vuorojakin on mukavan paljon, eikä yhtä (kaarilan koulun) salia lukuunottamatta rajoituksia ole ollut olosuhteidenkaan puolesta. Pelaamisen kehittymisen kannalta esittäisin…Jatka

Jäsenen Anton Lehikoinen aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilkka Virjo Loka 27.

Lentis edistyneet 18 vastausta 

"Edistyneiden" lentisvuorot ovat suosittuja. Jo pitkään olemme saaneet palautetta siitä, että pitäisi määrätä tarkemmin, kuka näille vuoroille saa osallistua. Tästä on firman sisällä keskusteltu aika paljon ja on joissain tapauksissa karsintaa…Jatka

Jäsenen Ilkka Virjo aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Juuso Salmijärvi Huhti 2.

Ostetaan, Myydään, Vaihdetaan , Varastetaan 7 vastausta 

Koska toisen roska voi olla toisen aarre, on mielestäni paikallaan perustaa Höntsyyn oma "Ostetaan, Myydään, Vaihdetaan , Varastetaan" - palsta.Eli, jos sinulla on jotain (mielellään Höntsyyn tai höntsäilyyn liittyvää) mitä et enää tarvitse, ilmoita…Jatka

Jäsenen Mikko Lehto aloittama: Yleistä. Viimeisin vastaus jäseneltä Kalle Kipinä Helmi 20.

Ryhmät

© 2014   Created by Ilkka Virjo.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot

Höntsy, pallopelit, lentopallo, sähly, Tampere, koripallo, futsal, jalkapallo, soccer, floorball, innebandy, fotboll, football, soccer, leikkimielinen pallopeli, liikunta, liikuntakeskus.