Yösäbäturnaus la 18.11.2017 on peruttu!

Huom. vuonna 2017 ei saatu riittävästi ilmoittautuneita kenttäpelaajia. Vähimmäistavoite oli 30 ja 12.11. mennessä saatiin vain noin 20. Näin ollen turnausta ei järjestetä. 

Salibandyä yöllä, omassa kuplassa muiden mentyä nukkumaan? Höntsyssä se on kerran vuodessa mahdollista – tänä vuonna lauantain 18.11. ja su 19.11. välisenä yönä. Et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Varaa paikkasi nyt! Turnaus toteutuu, mikäli 12.11. mennessä on riittävästi ilmoittautuneita.

yösäbä taustalla

Höntsyn perusliikeidean mukaisesti voit ilmoittautua turnaukseen yksin, eli et tarvitse joukkuetta. Höntsyhengessä takaamme kaikille paljon pelejä, pitkän turnauksen ja mahtavan turnausfiiliksen riippumatta siitä, tuleeko menestystä vai ei. Pelit ja tauot vuorottelevat sopivaan tahtiin, joten pitkä turnaus ei silti ole mahdoton läpi kahlattavaksi. Aina ovat kaikki jaksaneet loppuun asti! 

Turnauksessa pelataan taulukkosäbää isossa salibandykaukalossa salibandysäännöin ja maalivahtien kera. Taulukkosäbässä pelataan lyhyitä pelejä vaihtuvin jaoin, ja kustakin merkataan voittajille pisteet. Koska jaot vaihtuvat, kertyy jokaiselle oma yksilöllinen pistemääränsä. Vaikka pisteitä kerätään yksilöinä, ei salibandy siitä muutu yksilölajiksi – pisteitä ei nimittäin saa maaleista ja syötöistä, vaan ainoastaan joukkueen onnistumisista (voitot ja tasurit).

Kaikki minipelit pelataan 5 vs 5 ilman vaihtopelaajia. Lohkossa voi olla yli 10 pelaajaa – tällaisessa tilanteessa on huilivuoro aina kokonaisen erän mittainen, joten ei tarvitse pelätä että häviät matsin vaihtopenkiltä.

Puolivälissä jakaudutaan eritasoisiin finaaleihin. Yleensä jälkipuoliskon pelit ovat niitä parhaita, kun samantasoiset pelaajat ovat samassa lohkossa. Myös alemmissa finaaleissa jaetaan voittajille pokaalit! Uuden käytännön mukaisesti julkisesti ilmoitetaan vain kilpasarjan tulokset ja kaikkien pokaalien voittajat. Alempien finaalien tarkemmat sijoitukset saa halutessaan meiltä tiedoksi.

Tuttuun tapaan tähän turnaukseen sisältyy myös rankkarikisa, jossa kaikki pääsevät kokeilemaan onneaan ja joka lohkosta 1-2 peluria pääsee finaaliin.

Maalivahdeille on oma sisäinen turnauksensa, josta karsitaan finaalilohkoon kaksi parasta molaria – ja heistä toinen on molarien turnauksen voittaja. Aluksi turnaukseen avataan kuusi maalivahdin paikkaa. Mikäli mukaan ilmoittautuu 40 kenttäpelaajaa, avataan seuraavat kaksi molarin paikkaa – ja niin edelleen. Turnauksen järjestämiseen minimimäärä osallistujia on kolme täyttä lohkoa eli 30 kenttäpelaajaa ja 6 maalivahtia. Mikäli 12.11. näyttää, että tätä ei saada kasaan, turnaus perutaan. Kannattaa siis ilmoittautua ajoissa, näin varmistat turnauksen toteutumisen! 

Maalivahdiksi ilmoittautuva voi valita, pelaako hän ainoastaan molarina vai tarvittaessa myös kentällä. Mikäli molarin paikat ovat jo täynnä, joutuu ainoastaan maalivahdiksi ilmoittautunut varasijalle.

Missä & milloin: Raholan liikuntakeskuksessa. Lauantaina 18.11. alkaen noin klo 19 ja päättyen noin klo 02. (Tarkka aloitusaika riippuu osallistujamäärästä ja keskuksen kenttätilanteesta ja ilmoitetaan myöhemmin.)

Mitä maksaa? Ennakkoilmoittautuminen 12.11. mennessä, ennakosta normaalihinta 30 euroa ja alennettu 25 euroa. Jälki-ilmoittautuneille 13.11. alkaen normaali 35 ja alennettu 30 euroa. Alennettu hinta voimassaolevan Höntsypassin omistajille ja alennusryhmille (opiskelijat, työttömät ym.).

Huom. mikäli teet ns. oharin eli et tule etkä ilmoita siitä ollenkaan edes turnauspäivänä, niin sinulta veloitetaan täysi turnausmaksu kaksinkertaisena. Tämä johtuu siitä, että turnauksen taulukot tehdään etukäteen ja ohari johtaa siihen, että niitä pitää aikaa vievästi korjailla paikan päällä kaikkien odotellessa tyhjän panttina.

Ilmoittaudu mukaan saman tien täyttämällä tämä lomake

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail