5-vuotissynttäreille!

Uskokaa tai älkää, Höntsy täyttää tänä syksynä 5 vuotta, ja nyt on aika pitää bileet! Juhlapäiväksi on valittu lauantai 24.10. Ensin tarjoamme kaikille halukkaille eri lajien ilmaishöntsyjä. Iltasella ennakkoon ilmoittautuneille aikuisille iltajuhlat Tesoman liikekeskuksen ravintola Pesossa / Pedros Pubissa. Näitä kekkereitä ei kannata jättää väliin! Iltajuhlien liput vielä 18.10. mennessä varattuna vain 5 €/kpl, ilmoittaudu nyt. 

Päivällä tarjoamme kaikille halukkaille ilmaishöntsyjä kaikista Höntsyn päälajeista seuraavasti klo 12-16 välillä:

Ensimmäiset Höntsyt 4.10.2010 meneillään.
Ensimmäiset Höntsyt 4.10.2010 meneillään.

Futsalia, salibandyä ja bonuslaji (voi olla vaihtuva) Raholan liikuntakeskuksella. Lentopalloa Tesoman koulun yläsalissa, koripalloa Tesoman koulun alasalissa, näillä näkymin klo 14-16. Bonuslajina vedämme hihastamme milloin mitäkin, esim. Kin-Ball, käsipallo tai vaikka kettu ja kana -leikki.

Kaikilla lajeilla tietenkin vetäjät, ja lajeja vedetään päivän mittaan sen mukaan, miten on kysyntää. Mihinkään näistä ei tarvitse eikä voi ilmoittautua ennakkoon. Jos väkeä on paljon, Raholassa voidaan ottaa toinenkin kenttä käyttöön ja pistää parit pelit yhtä aikaa käyntiin. Kun väkeä on vähemmän, vaihdellaan lajeja. Pelejä pelataan pääsääntöisesti jokin sopiva noin 15 min pätkä, jonka jälkeen katsotaan onko uusia tulijoita ja tarpeen mukaan vaihdetaan pelaajia niin, että kaikki pääsevät pelaamaan.

Kerää koko sarja – tienaa juoma! Päivän Höntsyihin osallistujille jaetaan aivan erityinen synttäri-Höntsypassi. Siihen voit kerätä leiman jokaisesta lajista (futsal, säbä, koris, lentis, bonuslaji). Leiman saa pelaamalla jokaista viittä lajia vähintään yhden pätkän. Täysillä leimoilla varustettu passi toimii iltajuhlissa drinkkilippuna (olut/siideri/limu).

Päivän Höntsyissä on varmasti tarjolla myös aivan erityisiä synttäripäivän tarjouksia, joten senkin takia kannattaa olla kuulolla!

Iltajuhlat vitosella – ilmoittaudu saman tien!

Kippis!
Kippis!

Iltajuhlat pidetään Tesomalla ravintola Pesossa ja pub Pedrosissa. Iltajuhliin on käytännön syistä ennakkoilmoittautuminen. Hyvissä ajoin eli 18.10. mennessä varattuna iltajuhlien lippu maksaa yhden euron per synttärisankarin vuosi eli 5 €. Lippu sisältää ohjelman lisäksi ensimmäisen hanajuoman (olut/siideri/lonkero/limu), joten halvalla menee! Ennakkoilmon päätyttyä lippuja myydään hintaan 10 euroa/kpl. Kun lippu sisältää jo juoman, on tämäkin tosi halpa hinta. Lippuja myydään vielä samana päivänäkin, jos tilaa on. Lipunmyynnin ja ennakkoilmon päätavoite on saada selville, minkä verran väkeä on tulossa, niin että järjestäjät ja ravintola voivat varautua asianmukaisesti.

Ravintola tarjoaa höntsyläisille muutaman runsaan ruoka-annoksen erikoishintaan 8 € /annos. 

Syömään ja juomaan voikin suunnata suoraan päivän Höntsyistä, sillä kaikki tapahtumapaikat ovat kätevästi kävelyetäisyydellä toisistaan. Ennen virallisen ohjelman alkua on mahdollisuus seurata esim. West Ham – Chelsea -ottelua töllöttimestä.

Virallinen ohjelma alkaa noin klo 17.30-18.00. Ohjelmassa on ainakin juhlapuhe ja perinteisten kausi-Oscareiden ja muiden huomionosoitusten (mm. ensimmäiset Höntsyvauvat!) jako, ja tietenkin perinteinen satunnaisin joukkuein käytävä tietovisa. Muuta viihdettä mm. biljardikisa ja myöhemmin illalla karaokea sekä tietysti vapaata, iloista seurustelua.

Tervetuloa mukaan juhlimaan uskomattomasti jo viisi vuotta hengissä selvinnyttä Höntsyä! Päivän pelien osalta kukin voi tulla ja mennä miten itse haluaa. Iltajuhliin siis ennakkoilmoittautuminen, osta oma lippusi tällä lomakkeella.