Höntsyemäntä Inna Thil

Kuka: Höntsyemäntä
Nimi:
 Inna Thil
Yhteystiedot:
inna.thil (ät) hontsy.fi
044 292 0139

Olen liikkunut lapsesta asti paljon, koska se on kivaa. Liikunta ei koskaan ole ollut minulle pakkopullaa, vaan olen aina löytänyt lajeja, joissa ilo on ykkössijalla ja kaikki liikunnan tuomat hyödyt tulevat siinä sivussa kuin itsestään.

Lapsena kävin ratsastamassa, ja kesäisin poljimme kavereiden kanssa yhteensä 30 km päivässä päästäksemme Ylöjärvelle tallille, josta palasimme kotiin vasta iltamyöhään. Nykyään sentään riittää, että käyn kerran viikossa tunnilla lähitallilla. Viime vuosina olen nauttinut paljon myös luonnossa liikkumisesta.

Pallopelit tulivat mukaan kuvioon vasta muutama vuosi sitten, kun tutustuin avomieheeni Pekkaan, joka myös on Höntsy-ohjaajana. Pekka houkutteli minut ensin sählyyn, johon jäin koukkuun heti ekalla kerralla. 2015 aloitin myös lentopallon Pekan houkuttelemana. Lentikseen jäin koukkuun vielä enemmän, ja tuleekin pelailtua useamman kerran viikossa.

Yksi parhaista asioista lentiksessä on se, että joka kerta saa onnistumisen kokemuksia, olipa päivä muuten millainen tahansa. Höntsyssä tykkään siitä, että kannustusta ei anneta pelkästään onnistumisista, vaan hyvistä yrityksistä ja itsensä ylittämisestä.