Höntsyisäntä Antti Koskinen

Kuka: Höntsyisäntä
Antti KoskinenNimi:
Antti Koskinen
Yhteystiedot:
antti.koskinen (ät) hontsy.fi
045 631 3113

Moikka, Olen vuonna -82 syntynyt lentopalloholisti Lempäälästä. Jos jossain pelataan, ja kuulen siitä, niin pyrin olemaan paikalla. Lentopalloharrastuksen olen aloittanut noin kymmenen vuotta sitten, ja viime aikoina harrastus on alkanut viemään todella paljon vapaa-aikaani, viimeisimpänä lisäyksenä nyt tämä vetäjän rooli Höntsyn palveluksessa.

Muuten lentopallon perässä tulee juostua täällä Lempäälässä, jossa vedän paikallista reilun kymmenen joukkueen lentopallosarjaa, joka kestää koko kauden, syksystä pitkälle kevääseen. Tämän lisäksi olen järjestämässä muutamia paikallisia lentopalloturnauksia, joissa on yleensä mukana noin kymmenen joukkuetta. Ja jotta aika ei kävisi pitkäksi, niin olen mukana vielä Lempäälän Jyryn M2-sarjan lentopallojoukkueen taustalla.

Kesäisin lentopallo jää yleensä vähän vähemmälle, ja silloin vallan ottavat muut harrastukset. Suurin kesäharrastus on frisbeegolf, johon olen saanut innostuksen vasta muutama vuosi sitten. Muuten urheilun merkeissä harrastan melkeinpä mitä vaan, jos joku vaan lähtee mukaan, koska aina on mukavampaa harrastaa porukalla, kuin yksin.

Työskentelen metallialalla Tampereen Hervannassa, ja tällä hetkellä työnkuvani muutoksista johtuen on koneistaja. Jossain kohtaa suuntana on Ylöjärvi, jossa on tarkoitus alkaa vetämään tuotantoyksikköä.

Jos joku asia askarruttaa, tule rohkeasti kysymään!