Höntsyisäntä Janne Kuuskeri

Kuka: Höntsyisäntä
Janne KuukseriNimi:
 Janne Kuuskeri
Yhteystiedot:
janne.kuuskeri (ät) hontsy.fi
040 550 1675

Moi, olen innokas sekaurheilija Tampereen Kissanmaalta. Jääkiekko on aina ollut lähellä sydäntäni, vaikka taustani ovatkin enemmän jalkapallon ja salibandyn puolella. Vuosien varrelle mahtuu paljon muitakin lajeja yksilöurheilun ja joukkueurheilun piiristä. Viime vuosina jääkiekon lisäksi ehkä päällimmäisinä maastopyöräily, suunnistus, hiihto ja kuntosali.

Jääkiekkoa olen nuoruudessani päässyt harrastamaan ainoastaan pipokiekon merkeissä koska pienellä kotikunnallani ei muuhun ollut mahdollisuutta. Tästä lannistumatta ja oikeastaan jälkikasvun kiekkoinnostuksen myötä päätin itsekin hankkia ensimmäisen varustesettini vuonna 2017 jolloin aloitin myös harrastekiekon pelaamisen kahdessa Tamperelaisessa joukkueessa. Samaisena vuonna liityin myös mukaan Höntsyn kiekkovuoroille joka osoittautui mahtavaksi tavaksi yhdistää lempilajini ja ulkoilu!

Omasta kokemuksesani siis jääkiekon voi aloittaa vielä 40+ ikäinen IT-alan yrittäjäkin ja Höntsy on juuri oikea paikka siihen! Porukka on vastaanottavaista ja kannustavaista ja meidän vetäjien tärkeimpänä tehtävänä onkin pitää huoli juuri tästä asiasta.