Höntsyisäntä Matti Hautere

Kuka: Höntsyisäntä
Nimi: Matti Hautere
Yhteystiedot:
matti.hautere ( ät) hontsy.fi
040 5095130

Matti HautereHei, käynks mä täällä Höntsyssä usein? Taidanpa käydä, niin miksei sitten Höntsyn vetohommiinkin mukaan. Olen siis varhaista keski-ikää käyvä kuntopalloilija, joka asuu Tampereen Koivistonkylässä. Erilaisia pallopelejä jääkiekosta biitsin kautta pesäpalloon olen harrastanut pienestä pitäen, mutta en oikein mitään kilpailumielellä.

Nykyään pääasiallinen joukkuepelikiinnostus on lentopallo, mutta muuten aika kuluu golfissa kehittymisen, maastohiihdon, juoksun ja viimeaikoina padelin opettelun parissa. Jos ylimääräistä aikaa olisi, niin telemarkin ja wavesurffin mieleenpalauttelukin kiinnostaisi, mutta ehkä sitten taas joskus… Ja se ”joskus” johtuu tietysti ruuhkavuosista, joissa myötäelävät vaimo, tytär ja kolme harrastekoiraa.

Höntsyssä meikäläistä kiehtoo hyvä meininki ja mahdollisuus harrastaa ilman tiivistä porukkaa, joiden kasaaminen/löytäminen on etenkin muualta muuttaneelle monesti vaikeaa. Pelit ovat myös kokoonpanojen suurehkon vaihtelun takia joka kerralla vähän erilaisia, mikä mun mielestä on vahvuus. Pyrin tuomaan vuoroille positiivista tsemppiä ja hyvää vääntöä!

Ohessa 3,5-vuotiaan tyttäreni näkemys isästä kameran tähtäimen takaa 🙂