Höntsyisäntä Ville Rajakallio

Ville Rajakallio (oikealla)
Ville kuvassa oikealla.

Kuka: Höntsyisäntä
Nimi: Ville Rajakallio
Yhteystiedot:
ville.rajakallio ( ät) hontsy.fi
044 5350981.

Olen vuonna -79 syntynyt Höntsyn pitkäaikainen asiakas ja nyt myös varustekiekkovuoron vetäjä Koulukadun pyhätössä. Työuraani teen rakennusalalla hankekehitys- ja rakennuttamistehtävissä ja olen varhaisteini-ikäisen tytön isä.  Kotoisin olen Kankaanpäästä ja asettunut tamperelaiseksi vuonna -99 jolloin aloitin opintoni TTY:llä.

Olen palloillut Höntsyn vuoroilla yrityksen alkutaipaleilta saakka ja Höntsyn tarjoamista lajeista on tullut kokeiltua kaikki futsalia lukuun ottamatta. Varustekiekkovuorojen lisäksi minut todennäköisimmin löytää sähly-, salibandy- tai pesisvuoroilta.

Alusta asti olen ihmetellyt kuinka hyvät ja hyvähenkiset pelit vuoroilla saadaan aikaan vaikka porukka ei tunne etukäteen toisiaan ja ikä- ja taitohaitarikin on laaja. Itselleni palloilussa tärkeintä on hauskanpito kuntoilun ohella ja nämä toteutuvat Höntsyssä hienosti!

Olen koko ikäni ollut innoissani kaikista mailapeleistä, ja ohjatussa toiminnassa olen ollut mukana lapsena pesäpallon parissa ja myöhemmällä iällä pelasin viitisentoista vuotta salibandya aladivareissa. Kun ”salibandyura” jäi taakse kymmenisen vuotta sitten niin Höntsy toi hienon mahdollisuuden jatkaa palloilua vastapainoksi kiireiselle työlle.

Samoihin aikoihin innostuin myös harrastejääkiekosta ja ostin ensimmäiset kiekkovarusteeni koskaan. Into ja kova yritys korvaavat puuttuvan taidon 🙂

Työn ja höntsyilyn lisäksi olen syksyt ja talvet intohimoinen metsästäjä ja kevään korvalla suuntaan vapaa-aikoina (tai etätöihin) mökille Längelmäveden rannalle ja siellä viihdyn paljon jigikalastuksen parissa.