Höntsyn pikkujoulut la 11.12.

Pikkujoulut? Mitä mitä missä missä milloin milloin?

Höntsyn pikkujouluihin ovat ihan kaikki höntsyläiset tervetulleita, eikä niihin tarvitse etukäteen ilmoittautua. Pikkujoulut höntsäillään Kievari Kaksissa Kasvoissa la 11.12. – alakerta on varattu Höntsylle noin klo 19 alkaen.

Huom! Pirkanmaalla on tulossa voimaan ravintolarajoituksia, joiden kiertämiseksi Kaksissa Kasvoissa tarvitaan lauantai-iltaisin koronapassi. Pikkujouluihin tarvitset siis koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen! 

Ennenkin on ollu pikkujouluja!

Höntsyläisille myös baarin juomat opiskelijahinnoin (alennusta ainakin useimmista hanajuomista) – kannattaa tiskillä mainita olevansa Höntsystä.

Virallinen ohjelma ajoittunee noin aikavälille 20-22. Siihen kuuluu ainakin perinteinen satunnaisin joukkuein kisattava tietovisa sekä vuoden 2021 kausi-Oscarien jako. Jos sinä haluat järjestää jotain ylimääräistä ohjelmaa, ole yhteydessä Ilkkaan ilkka.virjo@hontsy.fi .

Aiemmin samana päivänä pelataan tämän vuoden viimeinen lentisturnaus.

Tule mukaan, tunnelma Kievarin alakerrassa on taatusti tiivis (sopu sijaa antaa) ja tarjolla on tuttuun tapaan mukavia ihmisiä, paljon naurua ja mukavaa yhdessäoloa!