Höntsyssä voit hyödyntää saamasi liikuntaedun

Yhä useammat työnantajat tarjoavat työntekijöille liikunta- ja kulttuurietuja. Oy Höntsy Ab pyrkii siihen, että voit käyttää liikuntaetusi meillä riippumatta siitä, minkä setelin tms. työnantajasi on valinnut.

Meillä käyvät kaikki tällä hetkellä markkinoilla olevat yleiset liikunta- ja kulttuurietutuotteet. Varaudu kuitenkin siihen, että jos etusi on ”eksoottisempi”, eli sitä tulee harvemmin vastaan, vetäjällä voi olla pikku miettiminen ennen kuin homma toimii. Aina se kuitenkin on saatu toimimaan, jos ei heti niin pikku viiveellä.

Meillä käyvät ainakin: Smartumin paperiset setelit (Liikuntaseteli, Liikunta- ja kulttuuriseteli) ja kortti & mobiilimaksu, Virikeseteli ja virikekortti, Ticket Mind & Body ja Ticket Duo -kortit. Tyky-kuntoseteli (myös plus), Tyky online, EPassi (Sporttipassi) ja Eazybreak -liikuntavoucherit.  Jos joku jäi mainitsematta, niin sekin varmasti toimii ;).

Mikäli liikuntaedussasi on mahdollisuus maksaa netissä tai mobiilisovelluksella, niin käytä mieluiten sitä. Näytä sitten saamaasi kuittia vetäjälle ja saat lippusi.

Saamasi etu on henkilökohtainen, joten voit käyttää sitä ainoastaan omaan liikkumiseesi. Merkittävin seuraus tästä on se, että sarjalipuista tehdään henkilökohtaisia, jos ostat niitä etutuotteilla. Sarjakorttiin kirjoitetaan nimesi, eikä kukaan muu saa käyttää sitä. Lisäksi esim. lastenlippujen tai oheistuotteiden ostaminen liikuntaedulla ei käy päinsä.

Edun ei tarvitse riittää ostettavaan tuotteeseen – voit maksaa osan liikuntaedulla ja loput rahalla tai kortilla. Vastaavasti edusta ei saa antaa rahaa takaisin, eikä sillä voi ostaa mitään oheistuotteita vaan ainoastaan liikuntapalveluita. Luonnollisesti Höntsy ei voi ottaa vastaan vanhentuneita seteleitä, joten kannattaa käyttää setelit ajoissa ennen vuodenvaihdetta! Voit vaihtaa vaikka uudenvuodenaattona setelipinosi sarjakortteihin.

Höntsypassia voit maksaa liikuntaedullasi joustavasti. Pistät vain maksua tulemaan tai tuot haluamasi määrän seteleitä ja nämä otetaan tulevissa laskuissa huomioon.