Höntsysynttärit

heininjaeemunpallokiilpacropTuntuuko hankalalta keksiä juniorille synttäriohjelmaa? Uuvuttaako jo ajatus laumasta energisiä lapsia poukkoilemassa kodissasi? Mitäs jos tällä kertaa pidettäisiinkin höntsysynttärit!

Höntsysynttäreillä kaikki pääsevät mukavasti purkamaan energiaa ja kaikille on hauskaa, sopivasti ohjattua tekemistä. Synttäriohjelma räätälöidään synttärisankarin mukaan ottaen huomioon lajitoiveet ja porukan iän. Tiettyyn lajiin hurahtaneelle voidaan koko tapahtuma rakentaa sen suosikkilajin ympärille. Esimerkiksi alkuun hieman temppuilua, sitten pienet höntsyt, tutkaan ampumista ja vaikkapa lopuksi tasaisin joukkuein ”virallinen ottelu” jossa vetäjä toimii tuomarina.

Vaihtoehtoisesti voidaan vetäistä vaikkapa kahta eri lajia. Toinen voi olla kaikille tuttu ja toinen sitten hieman oudompi kokeiluluontoinen juttu. Käsipallo, lentopallo, lakanapallo, Kin-Ball, ultimate, polttopallo, … you name it! Osa ajasta voidaan luonnollisesti touhuta myös ilman palloa esim. erilaisia leikkejä jotka varsinkin nuorempien keskuudessa ovat suosittuja (hännänryöstö, kettu & kana, jne. jne.)

Tyypillisesti Höntsysynttärien kesto on noin kaksi tuntia, jonka loppuvaiheessa tai päätteeksi synttärisankarin vanhemmat kestitsevät osallistujia (tämä tietysti onnistuu myös vaikkapa puolivälissä settiä).

Synttäreiden kesto voi luonnollisesti vaihdella toiveidenne mukaan. Kahden tunnin ohjattu setti, sisältäen yhden ohjaajan ja etukäteissuunnittelun sekä tarvittavat välineet – myös uhreilututkan käytön, maksaa alkaen 110 euroa (sis. alv.). (Huom. hintoihin ei sisälly vakuutusta osallistujille, kuten ei höntsyissä yleensäkään.)

Alkaen-hinta on laskettu tilanteessa, jossa synttärit voidaan järjestää ulkosalla eli tilasta ei tarvitse maksaa. Muulloin tilavuokran osuus tulee ko. hinnan päälle. Tilojen hinnat vaihtelevat kovasti, siksi ilmoitamme sitovan hinnan vuokran sisältäen vasta kun tila on selvillä. Edullisimmillaan parin tunnin synttärit voidaan sisätiloissa tilavuokrineen järjestää noin 150 eurolla (sis. alv.). Liikuntatilojen varaustilanne Tampereella on haastava. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin, jotta löydetään synttäreille sopiva tila teille sopivien aikojen puitteissa.

Mites, laitetaankö Höntsysynttäriä tulemaan? Tiedustele täyttämällä lomake tai laittamalla sähköpostia info@hontsy.fi.