Lentopalloturnaus la 21.5.2022!

Vuoden 2022 kolmas iso turnaus pelataan joukkueilla. Et kuitenkaan tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Yksilönä ilmoittaudutaan, ja järjestäjänä teemme osallistujista mahdollisimman tasaiset jaot. Turnaus pelataan todennäköisimmin kahdessa eritasoisessa sarjassa. HUOM! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu, ilmoittautuminen on mahdollista perjantaihin klo 16 mennessä. 

Tilaa Kuljussa piisaa ja viimeksikin loistavat pelit.

Don’t know Finnish that well? Check out info about our volleyball tournaments in English.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tässä / register here. 

Mikäli Höntsyn lentisturnaukset ovat sinulle uusi/outo juttu, löydät niistä yleistietoa täältä

Turnaus pelataan lauantaina 21.5.2022 Kuljun koululla Lempäälässä, noin klo 10-16. (Kellonaika tarkentuu joukkuemäärän mukaan – mikäli porukkaa on paljon, niin porrastetaan sarjoja jonkin verran). Saliin mahtuu kolme kenttää, joiden ympärilläkin on vielä tilaa, ja katto on erittäin korkealla. 

Tämä turnaus pelataan siis joukkueilla, eli ilmoittautuneista yksilöistä muodostetaan joukkueet, joilla pelataan koko päivä alusta loppuun. Turnaus pelataan eri sarjoissa (todennäköisimmin kahdessa), joiden nimet ja joukkuemäärät määritellään, kun ilmoittautuneet tiedetään. Samoin pelijärjestelmään vaikuttaa joukkueiden määrä, mutta yleensä on ensin runkosarja ja sen jälkeen kaikille jatkopelejä. Pyrimme muodostamaan mahdollisimman tasaiset joukkueet, joissa on myös eri pelaajatyyppejä tasaisesti. Pelejä tulee runsaasti, noin 8-10 kokonaisen lentiserän verran päivän mittaan. Palloa pääsee taatusti lyömään kyllikseen. 

Turnauksessa joukkueet tuomaroivat toistensa pelejä, eli jokaiselle porukalle tulee myös tuomarivuoroja. 

Ilmoittautuessa voit esittää sarjatoiveen, mutta emme voi taata, että se toteutuu. Todennäköisintä on, että turnauksessa pelataan kahdessa eri sarjassa.

Pelurit sijoitetaan eri sarjoihin ja joukkueisiin pyrkien siihen, että saataisiin tasaisia otteluita ja että jokainen saisi omalle tasolleen mielekkäitä pelejä. Tässä käytetään hyödyksi vetäjien pelaajatuntemusta ja ilmoittautujien aiempaa turnausmenestystä – uusien pelaajien kohdalla tietysti myös sitä, mitä he kertovat itsestään. Mikäli et ole Höntsyn vakionaama, ole hyvä ja täytä tämä kohta huolellisesti, samoin jos olet vakionaama mutta jostain syystä (esim. pieni vamma) et juuri nyt ole tavallisella tasollasi, kerrothan siitä.  Kannattaa myös tsekata ”yleistietoa lentisturnauksista” -sivu, josta löydät esim. videoklippejä eritasoisista peleistä.

Pelimaksu turnauksessa on sama kuin yleensäkin Höntsyn turnauksissa, normaalihinta 25 euroa ja alennettu 20 euroa. Alennettu hinta koskee Höntsypassin omistajia ja/tai ei-työssäkäyviä (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, vanhempain-hoitovapaalla olijat).

Ilmoittaudu mukaan (sign-up form) täyttämällä tämä lomake. Ilmoittautuminen päättyy PERJANTAINA 20.5. KLO 16.