Lentopalloturnaus la 20.5.2023

Kevätkauden viimeinen turnaus pelataan joukkueilla. Et kuitenkaan tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Yksilönä ilmoittaudutaan, ja järjestäjänä teemme osallistujista mahdollisimman tasaiset jaot. Turnaus pelataan todennäköisimmin kahdessa eritasoisessa sarjassa Vuoreksen koululla. 

Vuoreksella on kivasti tilaa.

Don’t know Finnish that well? Check out info about our volleyball tournaments in English.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tässä / register here. 

Mikäli Höntsyn lentisturnaukset ovat sinulle uusi/outo juttu, löydät niistä yleistietoa täältä

Turnaus pelataan siis lauantaina 20.5.2023 Vuoreksen koululla noin klo 10-16.  (Kellonaika tarkentuu joukkuemäärän mukaan). Parvikatsomo löytyy huilivuorossa olijoille ja muille kiinnostuneille. 

Tämä turnaus pelataan siis joukkueilla, eli ilmoittautuneista yksilöistä muodostetaan joukkueet, joilla pelataan koko päivä alusta loppuun. Pelijärjestelmään vaikuttaa joukkueiden määrä, mutta yleensä on ensin runkosarja ja sen jälkeen kaikille jatkopelejä. Pyrimme muodostamaan mahdollisimman tasaiset joukkueet, joissa on myös eri pelaajatyyppejä tasaisesti. Pelejä tulee runsaasti, noin 8-10 kokonaisen lentiserän verran päivän mittaan. Palloa pääsee taatusti lyömään kyllikseen. 

Aika makeet prenikat jaossa.

Turnauksessa joukkueet tuomaroivat toistensa pelejä, eli jokaiselle porukalle tulee myös tuomarivuoroja. 

Ilmoittautuessa voit esittää sarjatoiveen, mutta emme voi taata, että se toteutuu. 

Pelurit sijoitetaan käyttäen hyödyksi vetäjien pelaajatuntemusta ja ilmoittautujien aiempaa turnausmenestystä – uusien pelaajien kohdalla tietysti myös sitä, mitä he kertovat itsestään. Mikäli et ole Höntsyn vakionaama, ole hyvä ja täytä tämä kohta huolellisesti, samoin jos olet vakionaama mutta jostain syystä (esim. pieni vamma) et juuri nyt ole tavallisella tasollasi, kerrothan siitä.  Kannattaa myös tsekata ”yleistietoa lentisturnauksista” -sivu, josta löydät esim. videoklippejä eritasoisista peleistä.

Pelimaksu normaalihinta 25 euroa ja alennettu 20 euroa. Alennettu hinta koskee Höntsypassin omistajia ja/tai ei-työssäkäyviä (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, vanhempain-hoitovapaalla olijat).

Ilmoittaudu mukaan (sign-up form) täyttämällä tämä lomake. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 18.5.