Loading…

Helposti palloilemaan!

Tule yksin tai kaverin kanssa - me takaamme, että peliseuraa löytyy!
Pikaopas palloiluun

Lentisturnaus joukkueilla la 2.11.2019

Tämän vuoden kuudes iso lentisturnaus pelataan lauantaina 2.11. – tällä kertaa on vuorossa joukkueturnaus. Ilmoittaudut normaalisti yksilönä, kasaamme etukäteen ilmoittautuneista tasaiset kuusikot, ja niillä tahkotaan koko päivä. Eri sarjatasoja tarjolla! 

Tässä kuva viimekertaisesta Kuljun joukkueturnauksesta, salissa on tosi hyvin tilaa.

Don’t know Finnish that well? Check out info about our volleyball tournaments in English.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tässä / register here. 

Turnaus pelataan lauantaina 2.11. Kuljun koululla (Lempäälässä) noin klo 10-16. Kellonajan suhteen tulee tarkennusta, kun tiedetään osallistujamäärä – mikäli porukkaa on paljon, saattavat eri sarjat pelata ainakin osittain eri aikaan.

Ai miksi taas Lempäälän puolella? Nyt on Tampereella ollut palloilusaleissa tosi täyttä. Ko. päivänä olisi vapaana ollut vain Hervannan amiksen sali, joka ei muutenkaan ole mikään huippu, mutta lisäksi se on ollut meille jotenkin epäonninen… Vuoden todennäköisesti viimeinen turnaus (taulukkopelinä) pelataan lauantaina 30.11. Sammon keskuslukiolla.

Mikäli Höntsyn lentisturnaukset ovat sinulle uusi/outo juttu, löydät niistä yleistietoa täältä

Ilmoittautuessa esitetään sarjatoive, mutta emme takaa että pääset juuri siihen sarjaan tai että kaikki sarjat toteutuvat. Todennäköisintä on, että turnauksessa pelataan kahdessa eri sarjassa. Pelurit sijoitetaan eri sarjoihin ja joukkueisiin pyrkien siihen, että jokainen saisi omalle tasolleen mielekkäitä pelejä ja joukkueet olisivat keskenään mahdollisimman tasaisia. Tässä käytetään hyödyksi vetäjien pelaajatuntemusta ja ilmoittautujien aiempaa turnausmenestystä – uusien pelaajien kohdalla tietysti sitä, mitä he kertovat itsestään.

Kuhunkin joukkueeseen tulee tasan kuusi pelaajaa, joten tilanteesta riippuen aina viimeiset 1-5 ilmoittautunutta ovat varasijalla / odottamassa seuraavan joukkueen täyttymistä. Huom. mikäli sinulle käy niin, ettet mahdu turnaukseen, ei maksuakaan tietenkään peritä!

Tavoitteena on saada turnaukseen mahdollisimman tasaiset joukkueet. Tähän pyritään siten, että joukkueita ei arvota, vaan ne rakennetaan etukäteistietojen perusteella. Suurimman osan pelaajista tunnemme aika hyvin – lopuilta toivomme rehellistä kertomusta omasta lentistaustasta ja arviota tasosta. Mikäli et ole Höntsyn vakionaama, ole hyvä ja täytä tämä kohta huolellisesti. Etenkin jos haluat “uutena kasvona” kilpasarjaan, edellytetään hyviä perusteluita. Kannattaa myös tsekata “yleistietoa lentisturnauksista” -sivu, josta löydät esim. videoklippejä eritasoisista peleistä.

Mitaleita jaossa taas!

Pelimuoto, eli montako / minkäpituista ottelua joukkueille tulee, riippuu sarjojen joukkuemääristä. Pelejä tulee joka tapauksessa paljon ja kaikille ainakin melkein saman verran. Todennäköisimmin pelataan kahden erän mittaisia otteluita. Palloa pääsee taatusti lyömään kyllikseen.  Mikäli pelataan ensin alkulohkot ja sitten jatkopelit, tulee jatkopelejä yhtä lailla myös heikommin sijoittuneille joukkueille.

Joukkueille tulee pelivuorojen lisäksi myös tuomarivuoroja, jolloin joukkueesta joku / jotkut toimivat tuomarina ja pistelaskijoina. Tehtävää helpottamassa ovat käänneltävät pistetaulut.

Pelimaksu turnauksessa on sama kuin yleensäkin Höntsyn turnauksissa, normaalihinta 25 euroa ja alennettu 20 euroa. Alennettu hinta koskee Höntsypassin omistajia ja/tai ei-työssäkäyviä (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, vanhempain-hoitovapaalla olijat).

Ilmoittaudu mukaan (sign-up form) täyttämällä tämä lomake. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 1.11. noin klo 12. (jos silloin puuttuu seuraavasta joukkueesta 1-2 peluria, voidaan näitä vielä koittaa metsästää). 

Vastaa