Lentisturnaus la 12.12.2020 on peruttu

Suositusten mukaisesti tämä turnaus perutaan. / Following the recommendations given by authorities, we are cancelling this tournament

 

Vuoden 2020 kuudes ja viimeinen iso lentopalloturnaus pelataan lauantaina 12.12.2020 Vuoreksen koulun palloilusalissa noin klo 10-16. Tällä kertaa pelataan joukkueilla – et kuitenkaan tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Yksilönä ilmoittaudutaan, ja järjestäjänä teemme osallistujista mahdollisimman tasaiset jaot. Turnaus pelataan kahdessa eritasoisessa sarjassa. 

Vuoreksessa tilaa piisaa!

Don’t know Finnish that well? Check out info about our volleyball tournaments in English.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tässä / register here. 

Mikäli Höntsyn lentisturnaukset ovat sinulle uusi/outo juttu, löydät niistä yleistietoa täältä

Turnaus pelataan lauantaina 12.12.2020 Vuoreksen koululla noin klo 10-16.  

Turnauksessa noudatetaan tarkasti Höntsyn koronaohjeistusta, eikä yleisöä toivota paikalle. Voit tulla turvallisin mielin pelaamaan!

Tämä turnaus pelataan siis joukkueilla, eli ilmoittautuneista yksilöistä muodostetaan joukkueet, joilla pelataan koko päivä alusta loppuun. Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, joiden nimet ja tarkka raja määräytyvät ilmoittautuneiden mukaan. Samoin pelijärjestelmään vaikuttaa joukkueiden määrä, mutta yleensä on ensin runkosarja ja sen jälkeen kaikille jatkopelejä. Pyrimme muodostamaan mahdollisimman tasaiset joukkueet, joissa on myös eri pelaajatyyppejä tasaisesti. Pelejä tulee runsaasti, noin 8-10 kokonaisen lentiserän verran päivän mittaan. Palloa pääsee taatusti lyömään kyllikseen. 

Ilmoittautuessa voit esittää sarjatoiveen, mutta emme voi taata, että se toteutuu. Todennäköisintä on, että turnauksessa pelataan kahdessa eri sarjassa. Pelurit sijoitetaan eri sarjoihin ja joukkueisiin pyrkien siihen, että saataisiin tasaisia otteluita ja että jokainen saisi omalle tasolleen mielekkäitä pelejä. Tässä käytetään hyödyksi vetäjien pelaajatuntemusta ja ilmoittautujien aiempaa turnausmenestystä – uusien pelaajien kohdalla tietysti myös sitä, mitä he kertovat itsestään. Mikäli et ole Höntsyn vakionaama, ole hyvä ja täytä tämä kohta huolellisesti.  Kannattaa myös tsekata “yleistietoa lentisturnauksista” -sivu, josta löydät esim. videoklippejä eritasoisista peleistä.

Pelimaksu turnauksessa on sama kuin yleensäkin Höntsyn turnauksissa, normaalihinta 25 euroa ja alennettu 20 euroa. Alennettu hinta koskee Höntsypassin omistajia ja/tai ei-työssäkäyviä (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, vanhempain-hoitovapaalla olijat).

Ilmoittaudu mukaan (sign-up form) täyttämällä tämä lomake. Ilmoittautuminen päättyy TORSTAINA 10.12.! 

Tässä pikku klippi edellisestä Vuoreksen koulun joukkueturnauksesta: