Lentisturnaus la 10.11.2018

Tämän vuoden seitsemäs iso sisäturnaus pelataan lauantaina 10.11.2018. Tällä kertaa on vuorossa joukkueturnaus: ilmoittaudut normaalisti yksilönä, kasaamme etukäteen ilmoittautuneista tasaiset kuusikot, ja niillä tahkotaan koko päivä. Eri sarjatasoja tarjolla! Uusi turnausformaatti on voittanut höntsyläisten sydämet, sillä nyt pelataan jo neljäs turnaus joukkueilla. 

Turnaustunnelmaa

Turnaus pelataan lauantaina 10.11. Hervannan ammattikoulun salissa (Tredu / vanha sali) noin klo 10-16.

Ilmoittautuessa esitetään sarjatoive, mutta emme takaa että pääset juuri siihen sarjaan. Sarjojen välillä varmasti siirrellään pelureita, jotta saadaan kaikkiin tasaiset joukkueet. Tässä käytetään hyödyksi vetäjien pelaajatuntemusta ja ilmoittautujien aiempaa turnausmenestystä. On myös mahdollista että sarjoja yhdistellään (semi+kilpa tai semi+harraste) – tämä tietenkin määräytyy joukkueiden määrän mukaan. Myös pelaajatyyppi voi vaikuttaa asiaan, sillä pyritään että joukkueissa on tasaisesti erityyppisiä pelureita.

Kuhunkin joukkueeseen tulee tasan kuusi pelaajaa, joten tilanteesta riippuen aina viimeiset 1-5 ilmoittautunutta ovat varasijalla / odottamassa seuraavan joukkueen täyttymistä.

Tavoitteena on saada turnaukseen mahdollisimman tasaiset joukkueet. Tähän pyritään siten, että joukkueita ei arvota, vaan ne rakennetaan etukäteistietojen perusteella. Suurimman osan pelaajista tunnemme aika hyvin – lopuilta toivomme rehellistä kertomusta omasta lentistaustasta ja arviota tasosta. Mikäli et ole Höntsyn vakionaama, ole hyvä ja täytä tämä kohta huolellisesti. Etenkin jos haluat ”uutena kasvona” kilpasarjaan, edellytetään hyviä perusteluita.

Mitaleita jaossa taas!

Pelimuoto, eli montako / minkäpituista ottelua joukkueille tulee, riippuu sarjojen joukkuemääristä. Peleja tulee joka tapauksessa paljon ja kaikille suurin piirtein saman verran. Todennäköisimmin pelataan kahden erän mittaisia otteluita. Palloa pääsee taatusti lyömään kyllikseen.  Mikäli pelataan ensin alkulohkot ja sitten jatkopelit, tulee jatkopelejä yhtä lailla myös heikommin sijoittuneille joukkueille.

Joukkueille tulee pelivuorojen lisäksi myös tuomarivuoroja, jolloin joukkueesta joku / jotkut toimivat tuomarina ja pistelaskijoina. Tehtävää helpottamassa ovat käänneltävät pistetaulut.

Pelimaksu turnauksessa on sama kuin yleensäkin Höntsyn turnauksissa, normaalihinta 25 euroa ja alennettu 20 euroa. Alennettu hinta koskee Höntsypassin omistajia ja/tai ei-työssäkäyviä (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, vanhempain-hoitovapaalla olijat).

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 9.11. noin klo 12. (jos silloin puuttuu seuraavasta joukkueesta 1-2 peluria, voidaan näitä vielä koittaa metsästää). 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail