Kesäpassit ja -tarjoukset 2021!

Pelit on vihdoin saatu tauon jälkeen käyntiin, joten on aika varmistaa oma pelipassi kesälle 2021!

Kevätbiitsiä Pyynikillä. Kelit lämpenemään päin, hei!

Tätä kirjoittaessa on tarjolla ulkolentistä Pyynikillä ja jalkapalloa Tahmelassa. Heti, kun kaupungin kentille pääsee, tulee tarjolle myös pesäpalloa sekä em. lajeihin lisää pelipaikkoja. Koko kesän pesiskortit tulevat vielä erikseen myyntiin, kun tiedetään milloin se laji pääsee alkamaan. Jos kuitenkin pelaat myös muita lajeja, suosittelemme Höntsypassia joko jatkuvana tai kesävaihtoehtona. 

Avajaistarjoukset kesäksi:

Uudet 12 kk Höntsypassisopimukset (44 €/kk) toukokuun loppuun asti ilman avausmaksua. Lisäksi saat toukokuun pelit ja t-paidan kaupan päälle, eli 12 kk sopimusaika alkaa 1.6.2021 mutta pelaamaan pääset saman tien. Tilaa omasi täältä tai käydessäsi pelaamassa. Paita toimitetaan kesäkuussa, passin saa voimaan saman tien. *

Tällaisesta paidasta tarjouksissa puhutaan – saatavilla ladyfit/unisex, tummansininen/keltaoranssi. Laadukas tekninen t-paita!

Kesäpassi 31.7.2021 asti 129 euroa, tai opiskelijat / eläkeläiset / työttömät 119,-.

Kesäpassi 31.7.2021 asti + upea tekninen t-paita-bundle 145 euroa, tai opiskelijat/eläkeläiset/työttömät 135 euroa. Paita toimitetaan kesäkuussa, passin saa voimaan saman tien. 

Kesäpassin voit ostaa verkkokaupastamme tai kun käyt pelaamassa. Kaupassa myynnissä paitoja myös erikseen. 

*Tarjous ei koske marraskuussa -20 tai myöhemmin irtisanottujen tai jäädytettyjen passien uudelleen käyttöön ottamista, vaan ainoastaan ihan uusia passisopimuksia.