Koripallokausari keväälle 2020 - Hontsy
Loading…

Helposti palloilemaan!

Tule yksin tai kaverin kanssa - me takaamme, että peliseuraa löytyy!
Pikaopas palloiluun

Koripallokausari keväälle 2020

Keväälle 2020 on nyt mahdollista ostaa koripallon kausikortti. Se sisältää kaikki kevään korisvuorot (toukokuun loppuun). 

Kausikortin hinta on 99 / 89 euroa. Halvempi hinta on tarjolla ei-työssäkäyville (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, ym.). Mitä kausari pitää sisällään?

Kevätohjelman alkaessa korista pelataan kahdesti viikossa: tuttuun tapaan keskiviikkoisin Amurissa klo 20-21.30 ja lisäksi Pohjois-Hervannan koulun upeassa salissa sunnuntaisin klo 17-18.

Näillä näkymin Pohjois-Hervannassa pelataan 8.3. asti. Siihen asti nimittäin futsalia voidaan pelata Pirkkahallissa, ja alustava suunnitelma on, että futsal-vuoro palaa 15.3. alkaen takaisin Pohjois-Hervantaan.

Mikäli toinen viikoittainen korisvuoro Pohjois-Hervannassa lähtee hyvin käyntiin, pyritään loppukevääksikin löytämään jokin ratkaisu viikoittaiselle vuorolle: joko siten, että futsal jatkaakin jossain muualla tai siten, että PoHen vuoron tilalle tulee jokin toinen korisvuoro loppukevääksi.

Kausarin ostajalle kuitenkin taataan vain em. suunnitelman mukaiset vuorot, eli Amurin vuoro koko kevääksi ja Pohjois-Hervannan vuoro 8.3. asti. (Yksittäisiä kertoja voi toki jäädä väliin saliperutuusten vuoksi). Mikäli nämä jostakin syystä eivät toteudu, on kausikortin ostajalla mahdollisuutta saada hyvitystä. Kuitenkin jos ja toivottavasti kun koripalloa on tarjolla em. suunnitelmaa enemmän, niin sekin sisältyy kausikorttiin!

Osta omasi korisvuorolta Amurissa tai Pohjois-Hervannassa!