fbpx
Ladataan...

Lentisturnaus la 7.11.2020

Vuoden 2020 viides iso lentisturnaus pelataan lauantaina 7.11.2020 Sammon keskuslukion salissa. Tällä kertaa vuorossa on taulukkoturnaus, joka samalla päättää vuoden kokonaiskisat. Et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Koronatilanteen vuoksi osallistujamäärän maksimiksi on asetettu 50, joten kannattaa varata oma paikka ajoissa. Eri tasoja! 

Don’t know Finnish that well? Check out info about our volleyball tournaments in English.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tässä / register here. 

Tämä kuva Sammon lukiolta – tilaa on kivasti myös kentän rajojen ulkopuolella.

Turnaus pelataan lauantaina 7.11.2020 Sammon keskuslukiolla noin klo 10-16.  

Myös  syyskauden viimeinen turnauspäivä on selvillä, eli tänä vuonna tämän jälkeen (mikäli iso K ei sotke) pelataan vielä joukkueturnaus lauantaina 12.12.2020 Vuoreksessa. 

Mikäli Höntsyn lentisturnaukset ovat sinulle uusi/outo juttu, löydät niistä yleistietoa täältä

Tämä turnaus pelataan taulukolla, eli pelaamme lyhyitä (todennäköisimmin 11 tai 13 pisteen) eriä runsain määrin vaihtuvin jaoin. Mukaan ilmoittaudutaan yksilönä, ja kunkin finaalilohkon voittaja on myös yksittäinen henkilö. Kunkin erän jälkeen merkataan joukkueiden jäsenille pisteet, katsotaan uudet jaot taulukosta ja pelataan seuraava erä. Puolivälissä turnausta jakaudutaan siihenastisen meenestyksen perusteella eritasoisiin finaalilohkoihin. Niissä sama rumba toistetaan ja sen jälkeen jaetaan pokaaleja.

Ilmoittautuessa esitetään sarjatoive, mutta emme takaa että pääset juuri siihen sarjaan tai että kaikki sarjat toteutuvat. Todennäköisintä on, että turnauksessa pelataan kahdessa eri sarjassa. Pelurit sijoitetaan eri sarjoihin ja joukkueisiin pyrkien siihen, että jokainen saisi omalle tasolleen mielekkäitä pelejä. Tässä käytetään hyödyksi vetäjien pelaajatuntemusta ja ilmoittautujien aiempaa turnausmenestystä – uusien pelaajien kohdalla tietysti myös sitä, mitä he kertovat itsestään. Mikäli et ole Höntsyn vakionaama, ole hyvä ja täytä tämä kohta huolellisesti. Etenkin jos haluat “uutena kasvona” kilpasarjaan, edellytetään hyviä perusteluita. Kannattaa myös tsekata “yleistietoa lentisturnauksista” -sivu, josta löydät esim. videoklippejä eritasoisista peleistä.

Turnaukseen tulee siis korkeintaan neljä lohkoa (tavoitteena kaksi lohkoa per sarja). Salissa on kolme kenttää, joten pelejä tulee joka tapauksessa paljon. Palloa pääsee taatusti lyömään kyllikseen. 

Pelimaksu turnauksessa on sama kuin yleensäkin Höntsyn turnauksissa, normaalihinta 25 euroa ja alennettu 20 euroa. Alennettu hinta koskee Höntsypassin omistajia ja/tai ei-työssäkäyviä (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, vanhempain-hoitovapaalla olijat).

Ilmoittaudu mukaan (sign-up form) täyttämällä tämä lomake. Ilmoittautuminen päättyy TORSTAINA 5.11. 

Turnaus on siis täysin oma itsenäinen kilpailunsa, mutta päättää samalla tämänvuotiset Grand Slamit eli Vuoden Iskuri – ja Vuoden Peippaaja -kokonaiskilpailut. Tiedätte-varmaan-mistä-johtuen nämä kisat jäivät nyt kolmen osakilpailun mittaisiksi, mutta komeat pokaalit on luvassa yhtä kaikki voittajille. Iskuri-kisan kärjessä ennen viimeistä osakilpailua on Jussi Madetoja, Peippaaja-kisaa johtaa Kalle Kipinä. Molemmissa kisoissa on kuitenkin vielä kaikki auki ja noin seitsemällä kärkinimellä ainakin jonkinlaiset mahdollisuudet nousta viimeisessä osakilpailussa voittoon. Tsekkaa tilanne viime turnauksen raportista.