Lentisturnaus Kaukajärvellä sunnuntaina 30.12.!

Lentopallovuoden viimeinen ja peräti yhdeksäs Höntsy-turnaus ja samalla viides taulukkoturnaus isketään SUNNUNTAINA 30.12. noin klo 10-16 Kaukajärven vapaa-aikatalolla.  Sarjatoive (kilpa/semi/harraste) on mahdollista esittää ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuneiden määrä ja toiveet ratkaisevat miten pelataan. Et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua, eli yksilönä ilmoittaudutaan ja kilpaillaan!  

Pelit pelataan tutulla periaatteella eli taulukkopelinä. Jaot katsotaan taulukosta, pelataan lyhyt peli, merkataan pelaajille lopputuloksen pohjalta pisteet 3-0, 2-0 tai 2-1. Katsotaan seuraava jako, pelataan seuraava peli jne. Pisteitä tienataan siis joukkueena, mutta kun jaot vaihtuvat, kertyy jokaiselle oma henkilökohtainen pistemäärä.

K

Tavalla tai toisella turnauksessa otetaan pelaajien lähtötaso huomioon. Tavoitteena on saada riittävästi pelaajia, jotta voidaan pelata selkeästi kahden tasoiset turnaukset (kilpa/harraste), joiden välissä turnauksen puolivälissä tapahtuu pientä pelaajaliikettä. Pelaajamäärästä riippuen on mahdollista myös, että joku tai jotkut alkulohkot ovat ”semi”-lohkoja, jotka sijoittuvat näiden kahden tason väliin. Ilmoittautuessasi voit esittää sarjatoiveen, mutta emme takaa että se toteutuu. Pelaajia sijoiteltaessa käytetään pelaajien omien toiveiden ohella pelisilmää, järkeä ja ko. henkilöiden aiempaa turnausmenestystä.

Tavoitteena  on luonnollisesti se, että pelit olisivat pelaajille sopivan tasoisia ja mahdollsimman mielekkäitä koko pitkän päivän ajan. 

Alkulohkojen jälkeen, noin puolivälissä turnausta, jakaudutaan eritasoisiin finaaleihin. Kaikki pääsevät siis menestyksestä riippumatta jatkoon – vain finaalin taso ratkaistaan alkulohkoissa. Kaikille paljon pelejä ja hyvä turnausfiilis menestyksestä riippumatta! Lukuun ottamatta jakojen laatimista ja pelien kestoa, pelataan pelit normaaleilla lentopallon säännöillä (soveltaen niitä suurin piirtein tavallisen höntsyvuoron tapaan – rentosarjassa löysemmin ja kilpasarjassa tiukemmin).

Turnaus järjestetään Kaukajärven vapaa-aikatalon palloilusalissa noin klo 10-16, ja huomaathan että tällä kertaa pelipäivänä on SUNNUNTAI, 30.12.! 

Turnauksen kaikki pelit pyritään pelaamaan 6 vs 6. Jos neljän lohkon ja siten erillisten kilpa- ja harrastesarjojen saaminen kasaan jää aivan muutamasta pelaajasta kiinni, saatetaan muodostaa myös 1-2 lohkoa joissa pelataan 5 vs 5. Pelit voidaan pelata myös yli 12 pelaajan lohkoilla, jolloin kullekin tulee aina huilierä vuorollaan (yksittäisessä pelissä ei siis ole vaihtopelaajia).

Turnaus on samalla vuoden 2018 viides ja viimeinen Vuoden Iskuri -osakilpailu – jokainen vuoden taulukkolentisturnaus on oma turnauksensa, mutta samalla saa pisteitä kokonaiskilpailuun. Kokonaiskisan tilanne ennen viimeistä osakilpailua löytyy tämän sivun alalaidasta. Viime vuoden voittaja Minna ja toissavuoden voittaja Teemu muodostavat kärkikaksikon, jonka kiinni kiriminen on sijoilta 3.-4. vielä mahdollista.

Mitä se turnaus sitten maksaa? Osallistumismaksu normaali 25 euroa, alennettu 20 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, ym. ja Höntsypassin omistajat). Ilmoittautuminen turnaukseen päättyy perjantaina 28.12. klo 17

Ilmoittautuminen on sitova, eli sitoudut maksamaan pelimaksun mikäli et tule paikalle. Peruutus on mahdollinen vain pakottavan esteen vuoksi. Pakottavan esteen vuoksi tehty peruutus on maksuton 7.10. mennessä, sen jälkeen peruutusmaksu 10 euroa. Mikäli teet oharin eli et tule etkä ilmoita peruutuksesta lainkaan (edes samana aamuna), veloitetaan turnausmaksu kaksinkertaisena. Tämä johtuu siitä, että taulukot turnaukseen tehdään etukäteen, ja koko hoito menee oharin myötä uusiksi.

Varmista oma paikkasi: Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake.

Vuoden Iskuri -kisan kärki ennen viimeistä osakilpailua

1. Teemu Rämö 222
2. Minna Salmi 219
3. Janne Pellikainen 180
4. Mika Vanhala 169
5. Ilkka Virjo 154
6. Pete Huttunen 152
7. Jarkko Leivo 143
7. Juhani Luhti 143
9. Toni Luhti 140

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Vastaa