Peliohjelma

Peleissä voi olla viikoittaisia muutoksia tai peruutuksia. Suosittelemme aina tarkistamaan tilanteen ja varaamaan paikan osoitteesta

www.varaaheti.fi/hontsy

Sivun alalaidassa olevasta kalenterista voit katsoa tulevia vuoroja myös pidemmälle kuin varaahetissä näkyy. (Toki vaihtelee, miten pitkälle vuorot on ehditty kalenteriin laittaa). Kalenterin voit tilata myös omaan kännykkääsi alanurkan ”google+”-kohtaa painamalla.

Löydät perille parhaiten, kun katsot etukäteen liikuntapaikkojen tiedot

Mikäli Höntsy on sinulle kokonaan uusi juttu, kannattaa tsekata pikaopas. 

Tästä kesän ohjelmat:

Salibandyn ja sählyn erona on kaukalo, eli säbässä on käytettävissä kaukalo. Molemmissa pelataan yleensä molareita vastaan. Molarit pelaavat ilmaiseksi ja voivat samalla tienatakin, varusteita on lainattavissa. Myös kenttäpelaajille on lainamailoja saatavilla.

Lentopallossa on  neljän tasoisia vuoroja. Perus-vuoro on aloittelijaystävällisin, vaikka sielläkin pelataan jo varsin hyvää peliä. Mikäli olet epävarma tasostasi, kannattaa aloittaa sieltä. Pro-vuoro on vain erikseen hyväksytyille pelureille.  Katso tarkemmat kuvaukset tasoista täältä: www.hontsy.fi/lentisedistyneet .

Ulkolentis pelataan yleensä 2-4 pelaajan (joskus 5) joukkueilla. Pehmeä hiekka, voi pelata paljain jaloin. Ulkolentiksessä menemme yleensä ”kovalla yli” -säännöllä, ks. säännöt

Alla olevan päivittyvän google-kalenterin voit tilata myös omaan laitteeseesi / kalentereihisi alanurkan ”google+”-kohtaa painamalla.