Peliohjelma

Peleissä voi olla viikoittaisia muutoksia tai peruutuksia. Suosittelemme aina tarkistamaan tilanteen ja varaamaan paikan osoitteesta

www.varaaheti.fi/hontsy

Sivun alalaidassa olevasta kalenterista voit katsoa tulevia vuoroja myös pidemmälle kuin varaahetissä näkyy. (Toki vaihtelee, miten pitkälle vuorot on ehditty kalenteriin laittaa). Kalenterin voit tilata myös omaan kännykkääsi alanurkan ”google+”-kohtaa painamalla.

Löydät perille parhaiten, kun katsot etukäteen liikuntapaikkojen tiedot

Mikäli Höntsy on sinulle kokonaan uusi juttu, kannattaa tsekata pikaopas. 

Syyskauden ohjelma tässä. Ainakin pesäpalloon tulee jokin muutos syyskuulle (liian hämärää klo 18-20).

Syyslomaviikolla (16.10.-22.10.) todella moni koulun sali on kiinni, luvassa poikkeusvuoroja kyseiselle viikolle, katso ne suoraan varaahetistä. 

Lentopallon uudet tasot 1-10 otetaan käyttöön tämän ohjelman myötä, tsekkaa tasokuvaukset täältä. 

Jääkiekkoa Koulukadulla tiedossa noin marraskuun puolivälistä, futiksesta siirrytään futsaliin siis lokakuun alussa. 

Salibandyn ja sählyn erona on kaukalo, eli säbässä on käytettävissä kaukalo. Molemmissa pelataan yleensä molareita vastaan. Molarit pelaavat ilmaiseksi ja voivat samalla tienatakin, varusteita on lainattavissa. Myös kenttäpelaajille on lainamailoja saatavilla.

Lentopallossa  21.8. alkaen uudet tasot, katso ne täältä www.hontsy.fi/lentisedistyneet . Taso 1-2 on aloittelijaystävällisin ja 10 kovin, tasosta 7 alkaen tarvitaan etukäteishyväksyntä. 

Alla olevan päivittyvän google-kalenterin voit tilata myös omaan laitteeseesi / kalentereihisi alanurkan ”google+”-kohtaa painamalla.