sählyä (muualla kuin Raholassa) vasta elokuussa?

Raholan säbäpelit starttasivat 31.5. ja ovat pyörineet varsin hyvällä teholla siitä alkaen. Sen sijaan muiden sisäpelien startattua ei muihin kuin Raholan sählyihin ole kohdistunut juuri minkäänlaista kiinnostusta. Niinpä harkitsemme nyt niiden laittamista ihan yksinkertaisesti tauolle loppukesän ajaksi siten, että aloitetaan uudelleen koulujen salien auetessa maanantaina 23.8. 

Raholan säbävuorot tietenkin jatkavat pyörimistään ihan normaalisti. Lisäksi meillä on nyt ollut tarjolla sählyä Hervannan vapaa-aikakeskuksella keskiviikkoisin klo 18.30 ja salibanydä Vuoreksen koululla maanantaisin klo 18.30. Näihin ei toistaiseksi ole kertaakaan saatu pelejä eikä se ole ollut edes kovin lähellä. 

Meidän ei tietenkään kannata maksaa vuokraa tyhjistä salivuoroista. Toimimattomien pelien tarjoaminen ei ole mielekästä teille pelaajillekaan. 

Näin ollen, jos vielä ensi viikollakaan ei saada pelejä Vuorekseen/Hervantaan, jätetään nämä vuorot loppukesäksi tauolle. Siinä tapauksessa luontevin vaihtoehto on jatkaa sählyä/säbää siinä vaiheessa, kun tutut koulujen salien vuorot (Ristinarkku / Takahuhdin yläkoulu, Vehmaisten koulu, Pohjois-Hervannan koulu, mahdollisesti myös Linnainmaan koulu) alkavat pyöriä maanantaina 23.8. 

Toisin sanoen, jos sählyn/säbän pelailu muualla kuin Raholassa kiinnostaa, kannattaa äänestää jaloillaan juhannusviikolla! 

Mikäli em. muutos tapahtuu, se tarkoittaa todennäköisesti aikataulumuutosta myös noiden päivien lentopalloiluihin. Samoin ne, joilla on Höntsypassi hankittuna erityisesti näiden muiden kuin Raholan sählypelien vuoksi, voivat pyytää passin tauottamista sinne kouluvuorojen alkamiseen asti.