Tienaa maalivahtina Höntsyssä!

Salibandy- ja sählyvuoroillamme maalivahdit ovat aina pelanneet ilmaiseksi. Nyt heillä on lisäksi mahdollisuus tienata! Tämä tietysti sen takia, että molaria vastaan pelaaminen on muille hauskempaa. Voit tulla maaliin myös ilman omia kamoja ja lainata varusteet meiltä.

Tästä päivästä (17.8.2020) alkaen maalivahdilla on mahdollisuus tienata palkintoja maalissa olostaan.  Käytännössä palkintojen kerääminen tapahtuu molarisarjakortin avulla: pyydä sellainen ja siihen leima + päivämäärä. Yhteen korttiin voi kerätä viisi leimaa – kun se on täynnä (tai jos se jäi kotiin), pyydä uusi ja kerää lisää leimoja sinne. (Leiman lisäksi merkataan päivämäärä, jotta mahdollisissa epäilyttävissä tapauksissa voidaan tarkistaa käyntejä jälkikäteen). Kun olet kerännyt haluamasi määrän leimoja, voit palauttaa kortit ja saada valitsemasi palkinnon itsellesi.

Molarikortti koskee siis säbä- ja sählyvuoroja (paitsi helpposählyä, joka pelataan ilman maalivahteja). Mikäli Koulukadulle tulee varusteet päällä pelattava kiekkovuoro, voivat myös sen maalivahdit kerätä leimoja (siellä ei lainavarusteita ole tarjolla).

Valittavissa olevia palkintoja pidetään esillä tällä sivulla. Aluksi tarjolla on XXL:n ja Höntsyn lahjakortteja. Höntsysaldon kerääminen tällä tavoin palkitsee parhaiten, jos harrastat meillä jotain toista lajia tai pelaat välillä kenttäpelaajana. Pidätämme oikeuden muuttaa palkintoja tilanteen mukaan.

Tienaa palkintoja seuraavasti:

  • 10 leimaa = 20 € XXL-lahjakortti tai 30 € Höntsysaldoa
  • 20 leimaa = 50 € XXL-lahjakortti tai 70 € Höntsysaldoa
  • 30 leimaa = 100 € XXL-lahjakortti tai 140 € Höntsysaldoa

Palkintoihin ei vaikuta, pelaatko omilla vai lainakamoilla.

Maalivahdin kamoja on mahdollista lainata millä tahansa vuorolla. Kaikista löytyy kypärä, housut, paita ja/tai panssari (joko vahvistettu paita tai ohuempi paita + panssari), alasuojat ja polvisuojat, hanskat ja kaulasuojus. Lainakamat ovat yleensä väljiä eli kokoa väljä L – XL jotta mahtuu kutakuinkin kaikille.

Omillakin kamoilla on tietysti erittäin toivottavaa tulla pelaamaan. Myös maalivahti voi tulla paikalle suoraan ilman ennakkoilmoittautumista, mutta ennakkoilmoittautumisella voit varmistaa paikkasi. Mikäli tulijoita on enemmän kuin kaksi, on etusija ennakkoilmoittautuneilla ja sen jälkeen tulojärjestyksellä.

Ennakkoilmoittautuminen hoituu varausjärjestelmästä. Molareille on oma tapahtumansa. Jos tarvitset lainakamoja, laita varmuudeksi vielä sähköposti ilkka.virjo@hontsy.fi. Maaliin pääsee kaksi ensin ilmoittautunutta / paikalle tullutta.

Jos varaat paikan, tule pelaamaan tai peru se viimeistään edellisenä iltana! Myöhemmin peruutukset MYÖS joko sähköpostilla info@hontsy.fi tai viime hetken tapauksissa tekstarilla 0405803727.

Ilmaisuudesta huolimatta myös maalivahdeilla on käytössä sakkomaksu oharien välttämiseksi:

Mikäli olet varannut paikan maalivahtina, etkä käytä etkä peru sitä, lähetämme sinulle sähköpostilla laskun Höntsyn kertamaksusta 11 €. Voit varata uudestaan paikan maalivahtina vuoroillamme vasta maksettuasi maksun.

Perusteluna on se, että maalivahdin paikkavaraus vie hyvinkin todennäköisesti pelipaikan toiselta maalivahdilta, ja samalla heikentää muiden pelielämystä kun paikalle tuleekin vain yksi veskari. Kun vuorolle on ilmoittautunut kaksi veskaria, ei kolmas varmasti viitsi tulla vartoilemaan, josko jompikumpi kuitenkin jättäisi tulematta.

Vältät sakkomaksun, kun peruutat tulosi sähköpostilla info@hontsy.fi viimeistään vuoroa edeltävänä iltana. Jos joudut perumaan samana päivänä, laita meille tekstiviesti (0405803727) jotta voimme yrittää etsiä toisen tilalle – tällöin vältyt sakolta jos toinen molari löytyy.

Muita käytännön asioita:

Lainakamoja pidetään yleensä aina mukana, joten voit tulla maaliin ilman ennakkoilmoittautumista, kunhan kukaan muu ei ole sattunut mahdollisuutta jo varaamaan. Poikkeus on tilanne, jossa omilla kamoilla maaliin ilmoittautunut henkilö jättääkin saapumatta paikalle.

Mikäli pelissä on vain yksi maalivahti, pyritään aina vaihtamaan päätyjä niin että kaikki pääsevät pelaamaan molaria vastaan kutakuinkin saman verran. Sählyvuoroilla on toisessa päässä molari + iso maali ja toisessa pikkumaali. Salibandyssä isossa kaukalossa on toisessa päässä molari ja toisessa tilanteen mukaan joko ”Sinuhe Pahvinheimo” eli maalin eteen laitettava levy tai pikkumaali.