Amurin koulu

Sijainti: Amurissa, Satakunnankatu 60, 33230 Tampere. Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita. Pihalle ei parkkeeraamaan pääse, joten kannattaa etsiä paikka koulua ympäröiviltä kaduilta / lähikortteleista (on paljon ilmaisia ja kiekkopaikkoja lähellä).

Bussiyhteydet: Raitiovaunulla & monilla busseilla pääsee Pyynikintorille, josta kävelymatkaa on noin 300 metriä. Jotkin bussit menevät myös Satakunnankatua pitkin, silloin Punakylän pysäkki on kaikkein lähimpänä koulua. Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Sisäänkäynti: Koulun vanhan osan pääovesta sisäpihalta. Liikuntasali ja pukuhuoneet ovat toisessa kerroksessa. Pukuhuoneet remontin jälkeen uusissa paikoissa, molempiin mennään salin kautta: miesten pukuhuoneseen salin läpi ja näyttämön oikealta puolelta portaat ylös. Naisten pukuhuone puolestaan heti saliin tullessa vasemmalle, ja salin päädystä portaat ylös.

Liikuntasali: Sali on riittävä 4 vs 4 -sählyyn, vaikka Höntsyn mittapuulla onkin sieltä ”NHL-kaukalo”-osastolta. Toisaalta koulun sijainti aivan ydinkeskustassa on erinomainen. Koripalloon kenttä on myös hyvä ja riittävän korkea, joulutaukokäytössä myös lentopalloon ihan ok. Koulurakennuksen täysremontin jäljiltä myös sali on huippukunnossa: se on valoisa ja parketti on aivan priima.

Sisäpiha näyttää tältä – Satakunnankadulta ylös tulevat rappuset oikealla puolella, Sepänkatu tästä vasemmalle.
Sisäänkäynti keskellä olevasta ovesta.
Liikuntasali on remontin jäljiltä mahtavassa kunnossa ja valaistus todella hyvä.