Vuokraa tutka!

Höntsyllä on oma urheilututka, jolla voi mitata minkä tahansa sitä kohti lentävän esineen nopeuden. Testattu on ainakin jääkiekko, jalkapallo, futsal-pallo, sählypallo ja pesäpallo. Nyt voit vuokrata tämän laitteen itsellesi / joukkueellesi / firmallesi edullisesti! Tältä sivulta voit myös ostaa vuokrauslahjakortin.

Tutkan toimintaperiaate on simppeli: se asetetaan verkon (esim. maalin) taakse ja heitto / potku / laukaus suunnataan sitä kohti. Tällöin näytössä näkyy kirkkain led-valoin vedon nopeus. Kisailua on helppo seurata sivusta, kun numerot ovat jokaisen nähtävissä.

Käyttö on yksinkertaista, mutta vuokratessasi saat vielä ohjeet ja tarvittaessa demonstraation. Kaksi tärkeää muistettava asiaa on: varmistu, ettei verkko pingottuneenakaan yletä tutkaan (= pallo/kiekko ei osu tutkaan), ja muista vaihtaa mailit kilometreiksi kun laitat tutkan päälle – muuten tulee kummallisen alhaisia lukemia ;).

Tutkavedon mallia.
Tutkavedon mallia.

Hinnat, sisältäen alv 24%:

  • Vuorokausi 30 euroa (palautus seuraavana päivänä)
  • Viikonloppu 50 euroa (haku perjantaina, palautus maanantaina päivällä)
  • Viikko 85 euroa (voi alkaa minä päivänä hyvänsä)
  • Pidemmät jaksot sopimuksen mukaan.
  • Varaukset: info@hontsy.fi tai 0405803727

Näillä hinnoilla vuokraamme, kun haku/palautus Höntsyn vuoroilta/vuoroille tai muuten meille sopivaan paikkaan. Tutkia on kolme kappaletta, joten lahjakortin saajalle löytyy varmasti sopiva ajankohta – aivan kaikkina ajankohtina saatavuutta ei tietenkään voida taata.

Lisähinnasta voimme myös tuoda tutkan haluamaasi paikkaan ja hakea pois. Jos haluat, että tulemme yritykseesi / tapahtumaasi pitämään tutkakisan (ja tuomme mukanamme muutkin tarvikkeet kuten maalin, mailat ja pallot), niin sekin onnistuu – ota yhteyttä ja sovitaan asiasta.

Tutka on mahdollista vuokrata myös Tampereen ulkopuolelle, jolloin toimitus tapahtuu postitse. Vähimmäisvuokra-aika on tällöin viikonloppu tai 2 vrk. Hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti sen mukaan, miten pitkään tutka on pois käytöstämme. Vuokrahinnan lisäksi vuokraaja maksaa 15 euroa postitus- ja käsittelykuluja sekä kustantaa itse tutkan lähettämisen takaisin meille.

tutkaKorvaushinta mikäli rikot tutkan on 400 euroa.

Vihje: tutkan kanssa voi mennä muitakin kilpailuja kuin ”kuka ampuu kovimmin”. Esimerkiksi voi kokeilla, kuka ampuu tarkimmin 70 km/h joka kudilla tai siten, että pitää itse sanoa ensin nopeus ja sen jälkeen toteuttaa se…

Kun vuokraat tutkan itsellesi, suoritat maksun kätevimmin tutkaa hakiessa tai sovittaessa laskulla. Voit kuitenkin ostaa myös tutkanvuokrauksen lahjakorttina, jolloin lahjan saaja voi käyttää vuokrauksen haluamanaan ajankohtana. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden hankkimispäivästä. Lahjakortit voit ostaa nettikaupasta.