fbpx
Ladataan...

Mikä höntsy?

Oy Höntsy Ab on voittoa tavoittelematon yritys, joka tuo leikkimieliset joukkuepallopelit tavallisten ihmisten ulottuville Suomessa ennennäkemättömällä tavalla. Katso missiomme / manifestimme täältä.  Jos Höntsy on sinulle uusi asia, ja haluat nopeasti pelaamaan, tsekaa pikaopas

Idea on yksinkertainen. Valitset, mitä haluat pelata, missä ja milloin. Sen jälkeen pelaat. Siinä se. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa – Höntsy takaa, että vuorolla on muitakin pelaajia. Jokaisella vuorolla on vetäjä, joka huolehtii tapahtuman kulusta, jakojen tekemisestä ja lippujen myymisestä/tarkistamisesta.

Höntsyn palloiluvuoroja on tarjolla parhaaseen harrastusaikaan arki-iltaisin ja viikonloppuisin eri puolilla Tamperetta. Katso yläpalkin “vuorot”- sivun kautta tämänhetkinen ohjelma. Tsekkaa tästä miltä Höntsy näyttää:

Tilaa myös uutiskirjeemmeNäin varmistat, että saat ensimmäisenä tietoa uusista ohjelmista, joukkueista, turnauksista, iltabileistä yms. tapahtumista. Et sitoudu mihinkään! Emme myöskään luovuta yhteystietojasi muille.

Höntsy toimii nyt Tampereen seudulla. Olemme silti kiinnostuneita myös sinusta joka asut muualla – toimintaa laajennetaan mahdollisesti jossakin vaiheessa muuallekin.

Kaikille avoimet vuoromme on tarkoitettu aikuisille (alkaen n. 14-vuotiaasta). Lapsille järjestämme tällä hetkellä höntsysynttäreitä ja koulujen iltapäiväkerhoja.

Höntsy tarjoaa uudenlaisia palloilumahdollisuuksia myös yritysten henkilökunnalle ja pienille kaveriporukoille. Nyt pienemmälläkin porukalla on mahdollista päästä säännöllisesti palloilemaan ilman ikuista pelaajien haalimisen tuskaa. Yritysten henkilökuntaliikuntaan voidaan räätälöidä monenlaisia sopimuksia. Järjestämme myös virkistyspäiviä, asiakastilaisuuksia, palloiluturnauksia ja vastaavia. Katso yrityksille-sivumme.