Firmapassi

Firmapassi on haltijakohtainen Höntsypassi, jolla edistät joustavasti henkilöstösi liikuntaa. Näitä voit hankkia konttorille samaan tapaan kuin vaikkapa liigajoukkueiden kausikortteja: työntekijät voivat lainata niitä käydessään höntsäämässä.

Firmapassissa on siis vain yrityksenne nimi eikä kenenkään kuvaa – sitä voi käyttää kuka tahansa. (Luonnollisesti voimme lisäksi sopia, että käyttäjän on esim. firman henkilökortilla osoitettava käyttöoikeutensa). Firmapassi myydään aina vuodeksi kerrallaan. Yhden passin vuosihinta on 800 euroa + alv. Osta useampia ja kysy alennusta!

Tilaa omasi jättämällä yhteydenottopyyntö tästä tai suoraan yrittäjältä: Ilkka Virjo, ilkka.virjo@hontsy.fi / 0405803727.

A4-esitteen Firmapassista voit ladata PDF-muotoisena tästä.

Verotus ym. ehdot

Firmapassi on oletusarvoisesti liikuntapalvelu, jonka hintaan lisätään 10 prosentin arvonlisävero. Hinta veroineen on yritykselle kokonaisuudessaan vähennyskelpoinen virkistyskulu. Firmapassiin ei päde omaehtoisen liikunnan tukemisen ”400 euron sääntö”, sillä yrityksen työntekijöille yhteiseksi hankittu passi ei ole omaehtoisen liikunnan tukea, vaan työnantajan määräämää virkistystoimintaa.

Samasta syystä Firmapassiin ei päde se liikuntaseteleitä koskeva sääntö, että jos yrityksen Tampereen konttorilla on tällaista tarjolla, on samanarvoinen etu pakko olla muissakin toimipisteissä. Tässä suhteessa Höntsyjen tarjoaminen firman yhteisellä lipulla vertautuu esim. yrityksen omaan säbävuoroon.

(Poikkeuksena vähennyskelpoisuuteen ovat tilanteet joissa passi käytännössä tulee yksittäisen henkilön käyttöön. Tällainen tilanne tulee luonnollisesti todennäköisimmin eteen hyvin pienissä yrityksissä. Esimerkiksi toiminimiyrittäjä voi itsekin hyötyä verottomasta firmapassiedusta, mikäli hänellä on työntekijöitä ja etu on tasapuolisesti kaikkien käytettävissä. Jos työntekijöitä ei ole, katsotaan etu yrittäjän verotettavaksi tuloksi.)

Firmapassin haltija voi luonnollisesti varata paikan höntsyihin aivan kuten muutkin pelaajat. Yritykselle voidaan luoda yhteisiä tunnuksia varausjärjestelmäämme. Jos passeja on useampia, palvelemme paikkavarauksissa mahdollisuuksien mukaan myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Vaikka passiin ei tule kenenkään nimeä eikä kuvaa, merkitään jokainen passi yksilöllisillä tunnistetiedoilla. Paitsi, että kortista tulee tällä tavoin mahdoton kopioida, voimme tunnistetietojen pohjalta myös ”sulkea” kortin, mikäli se katoaa tai varastetaan. Tällöin voitte saada uuden tilalle nimellistä palvelumaksua vastaan.

Firmapassi voidaan sopimuksen mukaan toteuttaa myös virtuaalisena niin, ettei fyysistä passiläpyskää tarvitse toimittaa aina seuraavalle käyttäjälle.