Turnaukset, tyky-päivät, lajikokeilut ym.

1Päivittäisen palloilun lisäksi tarjoamme yrityksille:

Palloiluturnauksia ja -sarjoja

Joukkuepalloilu tarjoaa toimivan, hauskan ja edullisen tavan verkostoitumiseen ja edustamiseen. Yhdessä koetut positiiviset elämykset luovat hyvää pohjaa tulevalle. Yrityksen tai yksikön yhteishenkeä samassa joukkueessa pelaaminen parantaa.

Palloiluturnaus esim. asiakasyritysten tai firman yksiköiden kesken on hieno tapahtuma, jossa matsien väliset tauot ja jälkipelit tarjoavat hyvän tilaisuuden jutustella muustakin kuin palloilusta. Vuosittainen perinne luo kipinää työhön pitkäksi aikaa, kun pelejä voi spekuloida ja hehkuttaa etu- ja jälkikäteen.

Pidempään kestävä sarja, jossa pelataan matsit esim. yhteistyökumppanien tai naapurifirmojen kesken vaikkapa kerran viikossa, on toinen hyvä vaihtoehto. Kontaktit pysyvät mukavasti yllä. Kentältä tuttuja tyyppejä on helppo lähestyä myös työn merkeissä.

Perinteisesti firmapalloilun järjestäminen on ollut vaivalloista hommaa, jota joku on tuskaisesti hoitanut oman hommansa ohessa. Nyt voit hoitaa koko jutun ostopalveluna ja keskittyä itsekin siihen hauskaan osaan eli itse peliin! 

Kutsu asiakasyrityksesi tai yhteistyökumppanisi pelaamaan lempilajianne. Järjestämme puolestasi kaiken: tilat, tuomarit, ohjelmat, ohjeet, säännöt, pokaalit, jne. sekä tarvittaessa myös ateriat ja jälkipelit. Jos joltakin joukkueelta puuttuu pelaajia tai esim. maalivahti, niin tämäkin asia on mahdollista korjata. Myös säännöt ja ohjelma voidaan räätälöidä toiveiden mukaan. Tarjoat elämyksen, joka takuulla jää mieleen – ilman omaa vaivannäköä! 

Virkistyspäiviä, lajikokeiluja  ja muita tempauksia:

Haluaisitteko kokeilla yhtä tai useampaa lajia? Osaava henkilökuntamme järjestää opastuksen ja leikkimieliset kokeilupelit. Pelkäätkö, että homma menee liian totiseksi? Valitse eksoottinen ja vähän älytön laji – miltä kuulostaisi esimerkiksi Kin-Ball, jossa pallon halkaisija on 1,2 m ja paino noin kilon? Suosittu yhdistelmä on ottaa alkuun jokin eksoottisempi lajikokeilu ja sen jälkeen pelailla tutumpaa lajia vetäjän toimiessa tuomarina.

Tyky-päivän ohjelmaan on mahdollista yhdistää esimerkiksi luentoja, kuntotestaus tai ruokapäiväkirjapalaute höntsäämisen lisäksi. Tarpeen vaatiessa voimme järjestää myös vaihtoehtoista ohjelmaa niille, jotka eivät palloilusta kiinnostu.

Räätälöimme tapahtuman toiveidenne mukaan – myös oheistoiminnat ja jälkipelit niin halutessanne.

Höntsääminen soveltuu mainiosti myös pikkujouluohjelmaksi!

Höntsy on järjestänyt yli 8000 liikuntatapahtumaa. Sekä suuret että pienet palloilukekkerit hoituvat rutiinilla. (Pyydä referenssejä!)

Ota yhteys ilkka.virjo@hontsy.fi / 040 5803727 voit ottaa yhteyttä myös nettilomakkeella.