Höntsyhenki -kunniapalkinnot

Tälle sivulle keräämme listaa jaetuista Höntsyhenki-kunniapalkinnoista. Lyhyestä virsi kaunis: jakopäivä, palkinnon numero, saajan nimi ja lyhyet perustelut.

hntsyhenkipalkintoEnsimmäiset kolme palkintoa jaettiin sählyturnauksen yhteydessä 27.4.2013. Näiden kolmen ensimmäisen palkinnon numerojärjestys on arvottu.

I – Tiina Räsänen. Kyseessä on väsymätön höntsyhengen luoja, jonka iloisesta ilmeestä olemme saaneet nauttia paljon myös kentän ulkopuolella. Yksi suuri tekijä Höntsyn sisarorganisaation Hömpsyn taustalla.

II – Miikka Niemi Tämä mies on taannut kenties useampia laadukkaita sähly- ja salibandytuokioita kuin kukaan muu tarjoutumalla maalivahdiksi aina, kun sellaista on tarvittu.

III – Mikko Lehto Halusimme palkita ensi rytäkässä myös aivan ensimmäisestä vuorosta asti mukana olleen pelaajan. Tämä mies on ehditty kertaalleen huumorimielessä palkita vähän toisenlaisellakin palkinnolla, mutta tosiasiassa kaikki tietävät, että suunpieksäntä on vain pintaa. Sisältä kyseessä on kaunis ja pehmeä ihminen, lutuinen kuin nallekarhu.

17.6.2013:

IV – Martti Shemeikka Alusta asti Höntsyn vuoroilla mukana ollut pelaaja, jonka pelimieli on aina ollut esimerkillisen korkealla. Jaksaa aina kuunnella pelikaveria ja jakaa hyvää ja kannustavaa mieltä kaikille. Näyttää myös esimerkkiä muille valloittamalla aina rohkeasti yhä uusia lajeja.

15.7.2013

V – Ilpo Nikkilä Tätä miestä ei kukaan ole nähnyt Höntsyissä muulla tuulella kuin iloisena. Iloisuuskin on saattanut tosin jäädä monelta näkemättä maalivahdin maskin takaa. Siksi tervehdimme tässä tapauksessa erityisen suurella ilolla sitä, että Ilpo on viime aikoina laajentanut lajikirjoaan sählymaalivahdin tontilta myös moniin muihin aktiviteetteihin. Näin yhä useampi pääsee nauttimaan kaverin aurinkoisesta olemuksesta.

30.8.2014

VI – Sami Kortelainen Iloinen, reilu ja aina läsnäoleva pelikaveri, joka jaksaa kuunnella ja huomioida muita niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Käsi ei ratkaisuhetkillä tärise, mutta ei toisaalta alahuulikaan väpätä vaikka tappio sattuisi kohdalle, vaan ainainen aurinkoisuus vain jatkuu. 

Tämän palkinnon kohdalla oli vain ajan kysymys, saako Sami sen ennemmin vai myöhemmin. Aika loppui kesken, ja jouduimme luovuttamaan palkinnon postuumisti Samin perheelle.

VII – Kalle Kipinä Tämä mies on aina mukana rennolla mielialalla ja myös suhtautuminen omiin kömmähdyksiin on rentoa, vaikka tavoitetaso onkin korkealla. Tämä hyvä höntsyhenki tarttuu herkästi toisiinkin. Samalla hän on useasti epäitsekkäästi järjestänyt toisille paremmat pelit menemällä säbässä ja sählyssä maaliin kun tarve on ollut.

VIII – Jukka Sell Höntsy-veteraani, jolta kukaan ei muista huonon mielialan päivää nähneensä. Kannustaa kaveria ja ottaa kaikki mukaan peliin, useimmiten koris- ja lentisvuoroilla.

7.3.2015

IX – Pasi Hätönen Pitkäaikainen höntsäri, joka suhtautuu anteeksiantavasti niin muiden kuin omaankin peliin. Jaksaa jäädä jutulle ja tykkää höntsätä myös kentän ulkopuolella. 

29.5.2015

X – Mika Lehtinen Yksi isoimmista tekijöistä Höntsy-lentiksen hurjan kehityksen ja kasvun takana. Erityismaininta vahvasta työstä joukkuepelin hyväksi vuonna 2014 aloittaneessa Höntsy-Volleyssä. Kova jätkä tasapainoilemaan leikisti ja tosissaan pelaamisen välisellä ohuella, mutta mahdollisella rajapinnalla. 

5-vuotisjuhlissa 24.10.2015

XI – Rainer Vasenius Kaikkien kaveri, joka tsemppaa tasapuolisesti kaikkia pelaajia ja antaa toisten valita pelipaikkansa ensin. Muistaa kiitellä peleistä kanssapelaajia ja myös meitä järjestäjiä. Todellinen Höntsyhengen ruumiillistuma.

XII – Toni Säkkinen Kantava voima Oy Höntsy Ab:n tiellä kohti Tampereen liikunnan kiintotähteä. Aina iloinen ja kaikki huomioonottava henkilö, jonka toivomme pysyvän kanssamme mahdollisimman pitkään.

20.11.2021

XIII – Olli-Pekka Sävilahti Höntsypesäpallon kulmakivi. Käynyt taatusti useammalla Höntsyn pesäpallovuorolla kuin kukaan muu, ja aina iloisella ja tsemppaavalla meiningillä.

”10-vuotisjuhlissa” 14.5.2022

XIV – Pekka Mäkiaho Mukana lähes lajissa kuin lajissa, aina yhtä kovalla itseluottamuksella. Tehnyt nyt jo pitkän uran myös vetäjänä, ja taistelee eteenpäin vastoinkäymisistä välittämättä.

XV – Riina Lempiälä Höntsylentopallon taskuraketti, joka iloisesti hymyillen syöttää joukkueesi nurin. Kantanut kortensa kekoon myös toiminnan kehittämiseen.

XVI- Petteri Mäntynen Väsymätön hiljaisen Höntsyhengen ja keskinäisen solidaarisuuden ilmentymä. 

XVII- Ville Virjo Ollut Höntsyn isona tukena jo ennen kuin Höntsyä edes oli. Hyvän mielen lähettiläs, joka on tehnyt pyyteettömästi Höntsyn eteen uskomattoman paljon.

XVIII – Satu Kellokumpu Höntsy-yhteisön kiintopiste ja sydän, jolta lämpöä riittää jaettavaksi kaikille.

XIX- Sami Lakso Isosti Höntsy-rekeä vetänyt, Hervannan elohopea.

XX – Mika Mikkonen On hyvä, että puljussa on joku, jonka suhteen voi luottaa, ettei hän jätä illanistujaisia väliin. Yksi suuri tekijä höntsykiekkobuumin taustalla.

Odottaako seuraava palkinto juuri sinua?