Yrityksille

1Pallopelaamisen vaikeus on tuttua myös monilleyrityksille. Etenkin pienemmissä yrityksissä voi ollakiinnostuneita pelaajia, mutta harvoin tarpeeksi, jotta voitaisiinsatsata kokonaan omaan salivuoroon. Myös esimerkiksi isonjalkapallo- tai salibandyjoukkueen kokoon saaminen on jokomahdotonta tai kovan työn takana. Isoissakin yrityksissä toimintavaatii aina vähintään yhden aktiivisen puuhahenkilön, joka hoitaavuorovaraukset ja aktivoi porukan.

Höntsy Oy hoitaa tietenkin puuhahenkilön hommat ja tiedottaasovitulla tavalla yrityksen henkilöstölle siitäpalloilumahdollisuudesta, jonka yritys on hankkinut. Hintaan kuuluumyös kävijämäärän seuranta, niin että tiedätte miten paljonhenkilöstö on palvelua käyttänyt.

Mikä tärkeintä, Höntsy tarjoaa pienvakiovuoroayrityksille ja pienryhmille. Tämä tuote muistuttaa perinteistäsalivuoroa, mutta on edullisempi ja sisältää pienelleosallistujaryhmälle lyömättömiä etuja. Lajista riippuen pienvuorosisältää esimerkiksi seuraavaa:

– Vakiovuoro tiettynä aikana, esim. jokatiistai klo 16-17.30.

– Vuorolle saa yrityksestä tulla sovitulla hinnalla tiettymaksimimäärä osallistujia (tämän määrän yli menevistä veloitetaanlisämaksu).

– Höntsy takaa, että saatte pelata yhtenä joukkueena ja että teilleon vastusta tarjolla. Pidemmän päälle vuorot pyritään tietystisopimaan niin, että kaikille tulee sopivaa ja vaihtelevaa vastusta.Vastuksena voi olla toisten yritysten joukkueita tai satunnaisestivalikoituneita yksittäispelaajista koostuvia joukkueita.

– Jos yrityksestänne ei tulekaan vuorolle riittävästi väkeä yhteenjoukkueeseen, takaamme, että paikalle tulleet pääsevät siltipelaamaan.

Näin tarjoamme yrityksille ja pienryhmille mahdollisuuden pelataomalla porukalla, vaikkei väki riittäisikään ison joukkueenperustamiseen. Erinomainen tapa järjestää henkilöstölleterveellistä virkistystoimintaa, joka samalla kohottaa työpaikanyhteishenkeä. Huomaa myös, että työnantajan tällä tavoin järjestämäliikunta on osallistujille verovapaa etu, jonkakustannukset ovat kokonaisuudessaan vähennettävissä yrityksenkuluina.

Luonnollisesti tarjoamme yrityksille myös mahdollisuuden tukeahaluamallaan tavalla henkilöstön omaehtoista höntsäämistä.Hyväksymme monenlaiset työnantajan tarjoamat liikunta-, virike-,kulttuuri-, kuntoilu- yms. setelit maksuvälineenä (lue lisäätäältä).Voit tehdä kanssamme myös suoran sopimuksen, jossa yritys maksaatietyn määrän tai sovitun osuuden työntekijän liikkumisesta.Myös omaehtoisen liikunnan tukeminen on verovapaata (400euroon asti vuodessa per työntekijä), mikäli samantasoinen etu onkoko henkilöstön käytettävissä.

Järjestämme mielellämme yritysten pienvakiovuoroja kysynnän jamahdollisuuksien mukaan jo syksyllä 2010. Ota yhteyttä, niinkeskustellaan siitä, mikä ratkaisu sopisi teidänyrityksellenne! Palvelu on sovittavissa joustavasti, ja voisisältää vaikkapa yhden vakiovuoron ja sen lisäksi omaehtoisenliikunnan tukea.

Terveisin Ilkka Virjo
yrittäjä
0405803727 / (03)41029239
ilkka.virjo@hontsy.fi