Ensimmäiset höntsyt ilmaiseksi!

Höntsy on vakuuttunut siitä, että nautit palloilusta vuoroillamme. Siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokeilla sitä täysin ilmaiseksi. Et sitoudu mihinkään. Tässä ohjeet ilmaisen käyntikerran saamiseksi.

Ilmaisen kokeilun edellytyksenä on rekisteröityminen Höntsyn verkkopalveluun omalla nimellä. Tämän jälkeen pääset pelaamaan, kun tulet haluamallesi vuorolle ja kerrot nimesi – niin helppoa se on! Ilman rekisteröitymistäkin pääsee ilmaiseksi pelaamaan, kunhan tullessaan täyttää pienen yhteystietolappusen.

Sinun ei rekisteröityessäsi tarvitse tietää, milloin olet tulossa pelaamaan. Rekisteröitymisen ja kokeilun välillä voi olla pitkäkin aika, se ei haittaa.

Osallistuessasi sitoudut noudattamaan Höntsyn sääntöjä.

Sama henkilö voi käyttää kokeilukerran vain yhden kerran! Tämä on pääasiallinen syy siihen, että edellytämme rekisteröintiä / henkilötietojen täyttämistä. Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään, mutta saat jatkossa sähköpostiisi Höntsyn tiedotteita – voit helposti ruksata viestin lopusta ettet halua niitä. Kokeilu on aidosti ilmainen!