Härmälän koulu

Sijainti: Härmälässä, Nuolialantie 47, 33900 Tampere (samassa talossa Härmälän kirjasto). Katso Eniron karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Bussilla 1 pääset lähes koulun eteen Tierankadun pysäkille. Kaupungista päin tultaessa se on heti seuraava pysäkki leirintäalueen risteyksen jälkeen. Ykkönen kulkee parinkymmenen minuutin välein. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäliikuntatiloihin iltakäytössä sisäänkäynti rakennuksen sisäpihalta, pitkällä sivulla olevasta ”Keittiön” ovesta. Liikuntasaliin ja pukukoppiin käynti portaat ylös – liikuntasali löytyy 2. kerroksesta ja pukukoppi kerrosta ylempää. Laitamme oveen ja matkalle opasteet.

Huom. käytössä on vain yksi varsinainen pukukoppi suihkuineen! Tämä on yleensä miesten käytössä koska heitä käy vuorolla selvästi enemmän. Liikuntasalin läheisyydessä on kyllä tilaa jossa naiset pääsevät rauhassa vaihtamaan vaatteensa, mutta valitettavasti suihkumahdollisuutta tässä koulussa ei heille ole.

Palloilusali on keskikokoinen, katto on korkealla, lattiamateriaalina juuri äsken uusittu hyvä parketti. Erikoisuutena on salin muoto, se on kentän toisesta päästä vähän kapeampi kuin toisesta – aika näyttää kumpi joukkue tästä hyötyy! Isoja maaleja ei ole käytössä, joten maalivahdiksi tämän koulun vuoroille ei voi tulla.


Härmälän koulu – sisäänkäynti sisäpihalta tästä kuvasta hieman vasemmalle.


Oikea ovi on tästä kuvasta vasemmalle (ei siis kulmasta vaan pitkältä sivulta, Höntsyn opaste on ovessa!)


Kuvanottohetkellä sali oli vielä remontissa – sitä ehompi se on kun pääsemme sinne pelaamaan.
Kunhan roinat on viety pois, on tilaa kohtuullisesti, puolapuihin viritetään vuoron aluksi Höntsyn laidat.