Hinnasto 30.9.2022 asti

HöntsypassiHUOM. Höntsyn hinnat ovat muuttumassa yleisestä ihan kaiken kallistumisesta johtuen. 1.10.2022 alkaen on voimassa uusi hinnasto. Sitä ennen tehtyihin 12 kk Höntsypassisopimuksiin sovelletaan vanhaa hintaa 12 kk sitoutumisajan päättymiseen saakka. 

Meillä voit valita itse, miten maksat. Voit maksaa vaikka yhden käynnin kerrallaan tai sitoutua pidemmäksi aikaa. Kun höntsäät säännöllisemmin, on edullisin ja kätevin vaihtoehto ehdottomasti Höntsypassi. Kokeilukerta Höntsyssä on ilmainen*. 

Höntsypassi on jatkuva kestotilaus, jolla pelaat niin usein kuin haluat. Maksu menee kätevästi e-laskulla ja lippu on aina voimassa. E-laskun vaihtoehtona on laskun vastaanottaminen sähköpostin liitteenä).

Kk-maksullisen Höntsypassin voit tilata myös netistä. Sarja- ja kertaliput ostat paikan päältä vuorolta.

Maksuvälineenä Höntsyssä käyvät maksukortit sekä kaikki markkinoilla olevat liikunta- ja kultturiedun tarjoamiseen tarkoitetut tuotteet (mm. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, jne.). Osa korteista ei käy sellaisenaan maksupäätteeseemme, vaan maksu pitää käydä tekemässä palveluntarjoajan sovelluksessa tai nettisivulla (esim. Smartumin kortit). Liikuntaseteleillä ja vastaavilla voit maksaa lippusi kokonaan tai osittain. Käteinenkin käy useimmilla vuoroilla (mieluiten ainakin lähelle tasaraha) – kuitenkin osalla vuoroista toivotaan mieluummin maksua kortilla.

Kaikkein edullisinta on tehdä passista 12 kk sopimus, mutta sen saa myös ilman sitoutumisaikaa. Hinta 12 kk sitoutumisajalla on 44 €/kk, ilman sitoutumisaikaa 59 €/kk. Myös 12 kk soppari siis normaalisti maksetaan yksi kuukausi kerrallaan, mutta jos haluat maksaa koko vuoden kerralla, saat yhden kuukauden kaupan päälle! 

Höntsypassin avausmaksu on 19 euroa. Se peritään passia eka kerran hankittaessa ja myöhemmin, mikäli passi on ilman syytä ollut jäädytettynä yli kolmen kuukauden ajan. Lue lisää Höntsypassista, tilaa omasi kun käyt höntsäämässä. 

Yritykselle hyvä vaihtoehto on Firmapassi, joka on kuten Höntsypassi Plus, mutta ei henkilökohtainen. Myös muunlaiset järjestelyt yritysten kanssa ovat mahdollisia, ota yhteyttä ja kysy!

Muut Höntsyn hinnat

Höntsyn sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia, eli voit maksaa sarjalipullasi myös kaverin käynnin, edellyttäen tietysti että hintaryhmä on sama (normaali/ale). Ainoastaan ostaessasi liikuntaseteleillä tai vastaavilla, on sarjakortti henkilökohtainen (verottajan vaatimus).

Tarjoamme kerta- ja sarjalipuista  alennusta erityisryhmille, kuten opiskelijoille, koululaisille (alaikäisille ilman opiskelijakorttia), 60 vuotta täyttäneille, eläkeläisille, hoitovapaalla olijoille ja työttömille.

 NormaaliAlennettu
Kertalippu11€9€
5 kerran kortti, ei voimassaolorajoitusta45€39€
10 kerran kortti, voimassa 3kk ostopäivästä79€69€
Lisämaksu vanhentuneen sarjakortin käytöstä per kerta (max 6 kk viimeisestä käyttöpäivästä)3 €2 €

10 kerran korteissa on voimassaoloaika, jonka jälkeen käyttämättömät kerrat vanhenevat. Vastaavasti saat käyntiä kohden selvän alennuksen. Mikäli et ole varma, miten usein tulee käytyä pelaamassa, on viiden kerran kortti varmin vaihtoehto, sillä siinä ei ole lainkaan vanhenemispäivää. 10kerran kortin voit ostaa myös varastoon, jolloin 3 kk voimassaoloaika alkaa lipun ensimmäisestä käyttökerrasta.

Jos olet juuri hankkinut kymppikortin ja sinulle tuleekin yllättävä este sen käytölle, ole yhteydessä sähköpostilla ilkka.virjo@hontsy.fi . Useimmiten korttiin on tällöin mahdollista saada lisää käyttöaikaa. Edellytyksenä on, että olet yhteydessä ennen kuin kortti menee vanhaksi.

Mikäli korttisi on mennyt vanhaksi, ei sitä tarvitse heittää roskiin, vaan sitä voi edelleen käyttää pientä lisämaksua vastaan. Tämä on mahdollista 6 kk ajan lipun vanhenemisesta. Sääntö koskee niin kymppikortteja kuin mahdollisia muitakin määräaikaisella voimassaololla myytyjä kortteja (esim. kesätarjouskortit, vanhat 20 kerran kortit).


* Kokeilukerta on ilmainen Pirkanmaan alueella asuville yksityishenkilöille. Ilmainen kokeilukerta tarkoittaa yhtä kertaa Höntsyssä, EI siis esim. yhtä kertaa per laji tai per vuosi tai per liikuntapaikka. Ilmainen eka kerta ei koske Pirkanmaan ulkopuolella asuvia, Tampereella käymässä olevia henkilöitä. Se ei myöskään koske ryhmiä eli esim. yhdistyksen jäseniä tai yrityksen asiakkaita. Mikäli haluat tuoda asiakkaasi pelaamaan, sovi siitä erikseen kanssamme sähköpostilla ilkka.virjo@hontsy.fi.