Hyhkyn koulu

Sijainti: Hyhkyssä (Ala-Pispalan ja Epilän välissä), Mallastehtaankatu 14, 33270 Tampere (Pispalan Valtatieltä matkaa koululle noin 300 m). Koulun virallista osoitetta tarkemmin liikuntasalin puolelle osuu osoite Hennerinkatu 5, sillä liikuntasali sijaitsee koulun sivurakennuksessa (ks. kuvat alla). Katso Fonectan karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Lukuisat kaupungin ja seutubussit (ainakin 8, 11, 13, 17, 26, 27, 28, 29, 70) kulkevat Pispalan valtatietä. Jää pois Hyhkynkadun pysäkillä (keskustasta päin tullessasi juuri kun moottoritien risteys ja Pispalan Hesburger tulevat näkyviin, keskustaan päin mennessäsi heti näiden jälkeen). Siitä Hennerinkatua alas n. 300 metriä ja olet perillä. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Sisäliikuntatiloihin iltakäytössä sisäänkäynti koulun matalammasta sivurakennuksesta ovesta, jossa lukee “liikuntasali” (ks. kuva). Laitamme oveen myös opasteen. Heti vasemmalla oven jälkeen on yksi pukukoppi, toinen on näyttämön takana. Palloilusali on suurehko, katto on korkealla, tila on valoisa. Lattiamateriaalina on parketti.

Tämä talo on Hyhkyn koulu, mutta liikuntatilat löytyvät sivurakennuksesta vasemmalla.
Tämä talo on Hyhkyn koulu, mutta liikuntatilat löytyvät sivurakennuksesta vasemmalla.
Tässä talossa liikuntatilat.
Tässä talossa liikuntatilat.
Tästä ovesta sisään.
Tästä ovesta sisään.