Hyhkyn koulu

Sijainti: Hyhkyssä (Ala-Pispalan ja Epilän välissä), Mallastehtaankatu 14, 33270 Tampere (Pispalan Valtatieltä matkaa koululle noin 300 m). Koulun virallista osoitetta tarkemmin liikuntasalin puolelle osuu osoite Hennerinkatu 5, sillä liikuntasali sijaitsee koulun sivurakennuksessa (ks. kuvat alla). Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Bussiyhteydet: Lukuisat kaupungin ja seutubussit (ainakin 8, 7, 15, 20, 14, 70) kulkevat Pispalan valtatietä. Jää pois Hyhkynkadun pysäkillä (keskustasta päin tullessasi juuri kun moottoritien risteys ja Pispalan Hesburger tulevat näkyviin, keskustaan päin mennessäsi heti näiden jälkeen). Siitä Hennerinkatua alas n. 300 metriä ja olet perillä. Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

HUOM! Päivitys syksyllä 2021:

Koulurakennuksissa on remontti meneillään. Alempana kerrottu piha-alue vanhan koulun ja liikuntarakennuksen välissä on tällä hetkellä suljettu ja kaivinkoneet jylläävät. Tällä hetkellä sisäänkäynti liikuntatiloihin hiekkakentän puolelta. Pihaan ei myöskään voi parkkeerata, vaan parkki kadun varressa (kannattaa tulla ajoissa jotta paikka löytyy). 

Satelliittikuva alueesta. Sinisellä ympäröity rakennus, jossa liikuntasali on. Punainen nuoli osoittaa oikeaa ulko-ovea kohti. Gym in the building surrounded by blue. Use the door marked by red arrow!

Sisäliikuntatiloihin iltakäytössä sisäänkäynti koulun matalammasta sivurakennuksesta ovesta, jossa lukee ”liikuntasali” (ks. kuva). Laitamme oveen myös opasteen. Heti vasemmalla oven jälkeen on yksi pukukoppi, toinen on näyttämön takana. Palloilusali on suurehko, katto on korkealla, tila on valoisa. Lattiamateriaalina on parketti.

Tämä talo on Hyhkyn koulu, mutta liikuntatilat löytyvät sivurakennuksesta vasemmalla.
Tässä talossa liikuntatilat.

 

Tästä ovesta sisään.