Lentopalloturnaus la 11.5.2024

Taas pelataan, tällä kertaa samoilla joukkueilla alusta loppuun. Tämäntyyppiset turnaukset ovat viime aikoina tulleet täyteen (72 osallistujaa), joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Yksilönä ilmoittaudutaan, ja järjestäjänä teemme osallistujista mahdollisimman tasaiset jaot. 

Turnaus pelataan todennäköisimmin kahdessa eritasoisessa sarjassa Sammon keskuslukiolla (huom. Sammon lukiolla siis pelataan, aiemmin oli tässä mainittu väärä pelipaikka).. Pelit pelataan tasan kuuden pelaajan joukkueissa, joten myös tästä syystä muutama viimeinen ilmoittautuja voi jäädä nuolemaan näppejään. 

Don’t know Finnish that well? Check out info about our volleyball tournaments in English.

Ilmoittaudu tästä / register here

Sammon lukiolla on mukavasti tilaa.

Mikäli Höntsyn lentisturnaukset ovat sinulle uusi/outo juttu, löydät niistä yleistietoa täältä

Turnaus pelataan siis lauantaina 11.5.2024 Sammon keskuslukiolla noin klo 9.30-17 välisenä aikana.  (Kellonaika tarkentuu joukkuemäärän mukaan, mahdollisesti sarjoja porrastaen). Parvikatsomo löytyy huilivuorossa olijoille ja muille kiinnostuneille. 

Tämä turnaus pelataan siis joukkueilla, eli ilmoittautuneista yksilöistä muodostetaan joukkueet, joilla pelataan koko päivä alusta loppuun. Pelijärjestelmään vaikuttaa joukkueiden määrä, mutta yleensä on ensin runkosarja ja sen jälkeen kaikille jatkopelejä. Pyrimme muodostamaan mahdollisimman tasaiset joukkueet, joissa on myös eri pelaajatyyppejä tasaisesti. Pelejä tulee runsaasti, noin 8-10 kokonaisen lentiserän verran päivän mittaan. Palloa pääsee taatusti lyömään kyllikseen. 

Turnauksessa joukkueet tuomaroivat toistensa pelejä, eli jokaiselle porukalle tulee myös tuomarivuoroja. 

Ilmoittautuessa voit esittää sarjatoiveen, mutta emme voi taata, että se toteutuu. 

Pelurit sijoitetaan käyttäen hyödyksi vetäjien pelaajatuntemusta ja ilmoittautujien aiempaa turnausmenestystä – uusien pelaajien kohdalla tietysti myös sitä, mitä he kertovat itsestään. Mikäli et ole Höntsyn vakionaama, ole hyvä ja täytä tämä kohta huolellisesti, samoin jos olet vakionaama mutta jostain syystä (esim. pieni vamma) et juuri nyt ole tavallisella tasollasi, kerrothan siitä.  Kannattaa myös tsekata ”yleistietoa lentisturnauksista” -sivu, josta löydät esim. videoklippejä eritasoisista peleistä. 

Tässä vähän videota edellisestä joukkueturnauksesta – mukana on sekä alempaa että ylempää sarjaa, ylempi sarja oli tuolloin harvinaisen kovatasoinen:

Viime vuoden tapaan myös tänä vuonna Vuoden Iskuri – ja Vuoden Peippaaja -kokonaiskisoihin tulee bonuspisteitä myös joukkueturnauksista. 

Pelimaksu normaalihinta 25 euroa ja alennettu 20 euroa. Alennettu hinta koskee Höntsypassin omistajia ja/tai ei-työssäkäyviä (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, vanhempain-hoitovapaalla olijat).

Ilmoittaudu mukaan (sign-up form) täyttämällä tämä lomake. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 9.5.