Hinnasto

HöntsypassiMeillä voit valita itse, miten maksat. Voit maksaa vaikka yhden käynnin kerrallaan tai sitoutua pidemmäksi aikaa. Kun höntsäät säännöllisemmin, on edullisin ja kätevin vaihtoehto ehdottomasti Höntsypassi. Kokeilukerta Höntsyssä on ilmainen*. 

Huom. Hinnasto on muuttumassa 1.6.2024 alkaen – katso uudet hinnat täältä

Höntsypassi on jatkuva kestotilaus, jolla pelaat niin usein kuin haluat. Maksu menee kätevästi e-laskulla ja lippu on aina voimassa. E-laskun vaihtoehtona on laskun vastaanottaminen sähköpostin liitteenä).

Kk-maksullisen Höntsypassin voit tilata myös netistä. Sarja- ja kertaliput ostat paikan päältä vuorolta.

Maksuvälineenä Höntsyssä käyvät maksukortit sekä kaikki markkinoilla olevat liikunta- ja kultturiedun tarjoamiseen tarkoitetut tuotteet (mm. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, jne.). Osa korteista ei käy sellaisenaan maksupäätteeseemme, vaan maksu pitää käydä tekemässä palveluntarjoajan sovelluksessa tai nettisivulla (esim. Smartumin kortit). Liikuntaseteleillä ja vastaavilla voit maksaa lippusi kokonaan tai osittain. Käteinenkin käy useimmilla vuoroilla (mieluiten ainakin lähelle tasaraha) – kuitenkin osalla vuoroista toivotaan mieluummin maksua kortilla.

Kaikkein edullisinta on tehdä passista 12 kk sopimus, mutta sen saa myös ilman sitoutumisaikaa. Hinta 12 kk sitoutumisajalla on 49 €/kk, ilman sitoutumisaikaa 64 €/kk. Myös 12 kk soppari siis normaalisti maksetaan yksi kuukausi kerrallaan, mutta jos haluat maksaa koko vuoden kerralla, saat yhden kuukauden kaupan päälle! 

Höntsypassin avausmaksu on 19 euroa. Se peritään passia eka kerran hankittaessa ja myöhemmin, mikäli passi on ilman syytä ollut jäädytettynä yli kolmen kuukauden ajan. Lue lisää Höntsypassista, tilaa omasi kun käyt höntsäämässä. 

Yritykselle hyvä vaihtoehto on Firmapassi, joka on kuten Höntsypassi Plus, mutta ei henkilökohtainen. Myös muunlaiset järjestelyt yritysten kanssa ovat mahdollisia, ota yhteyttä ja kysy!

Muut Höntsyn hinnat

Höntsyn sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia, eli voit maksaa sarjalipullasi myös kaverin käynnin, edellyttäen tietysti että hintaryhmä on sama (normaali/ale). Ainoastaan ostaessasi liikuntaseteleillä tai vastaavilla, on sarjakortti henkilökohtainen (verottajan vaatimus).

Tarjoamme kerta- ja sarjalipuista  alennusta erityisryhmille, kuten opiskelijoille, koululaisille (alaikäisille ilman opiskelijakorttia), eläkeläisille, hoitovapaalla olijoille ja työttömille.

 NormaaliAlennettu
Kertalippu12€10€
5 kerran kortti, ei voimassaolorajoitusta49€44 €
10 kerran kortti, voimassa 6 kk ostopäivästä89€79€
Vuosi lisää käyttöaikaa vanhentuneeseen sarjakorttiin. Voit ostaa kerran, hinta per jäljellä oleva kerta. 3 €2 €

10 kerran korteissa on voimassaoloaika, jonka jälkeen käyttämättömät kerrat vanhenevat.  Mikäli et ole varma, miten usein tulee käytyä pelaamassa, on viiden kerran kortti varmin vaihtoehto, sillä siinä ei ole lainkaan vanhenemispäivää. 

Jos olet juuri hankkinut kymppikortin ja sinulle tuleekin yllättävä este sen käytölle, ole yhteydessä sähköpostilla ilkka.virjo@hontsy.fi . Useimmiten korttiin on tällöin mahdollista saada lisää käyttöaikaa. Edellytyksenä on, että olet yhteydessä ennen kuin kortti menee vanhaksi.

Mikäli korttisi on mennyt vanhaksi, ei sitä tarvitse heittää roskiin. Siihen on mahdollista ostaa kokonainen vuosi lisää käyttöaikaa maksamalla kolmen euron lisämaksu (alekortissa 2 e) per käyttämätön kerta. Eli esim. jos käyttämättä 5 kertaa, maksat 15 euroa ja saat niille vuoden lisää käyttöaikaa. Tämän voi tehdä kerran per kortti. 

Sääntö koskee niin kymppikortteja kuin mahdollisia muitakin määräaikaisella voimassaololla myytyjä kortteja.


* Kokeilukerta on ilmainen Pirkanmaan alueella asuville yksityishenkilöille. Ilmainen kokeilukerta tarkoittaa yhtä kertaa Höntsyssä, EI siis esim. yhtä kertaa per laji tai per vuosi tai per liikuntapaikka. Ilmainen eka kerta ei koske Pirkanmaan ulkopuolella asuvia, Tampereella käymässä olevia henkilöitä. Se ei myöskään koske ryhmiä eli esim. yhdistyksen jäseniä tai yrityksen asiakkaita. Mikäli haluat tuoda asiakkaasi pelaamaan, sovi siitä erikseen kanssamme sähköpostilla ilkka.virjo@hontsy.fi.