Loading…

Helposti palloilemaan!

Tule yksin tai kaverin kanssa - me takaamme, että peliseuraa löytyy!
Pikaopas palloiluun

Hinnasto 30.9.2019 asti

Höntsyn hinnasto muuttuu 1.10.2019 alkaen. Uudet hinnat löydät täältä. Halutessasi voit ennen hintojen muutosta ostaa Höntsykortteja tai passiaikaa varastoon.

Meillä voit valita itse, miten maksat. Voit maksaa vaikka yhden käynnin kerrallaan tai sitoutua pidemmäksi aikaa. Kun höntsäät säännöllisemmin, on edullisin ja kätevin vaihtoehto ehdottomasti Höntsypassi. Kokeilukerta Höntsyssä on ilmainen*. 

pluspassisannasahlariHöntsypassi on jatkuva kestotilaus, jolla pelaat niin usein kuin haluat. Maksu menee kätevästi e-laskulla ja lippu on aina voimassa.

Maksuvälineenä Höntsyssä käyvät käteinen, maksukortit sekä kaikki markkinoilla olevat liikunta- ja kultturiedun tarjoamiseen tarkoitetut tuotteet (mm. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, jne.) Liikuntaseteleillä ja vastaavilla voit maksaa lippusi kokonaan tai osittain.

Kaikkein edullisinta on tehdä passista 12 kk sopimus, mutta sen saa myös ilman sitoutumisaikaa. Höntsypasseissa Raholan salibandyvuorot on erotettu omaksi lisämaksulliseksi kokonaisuudekseen. Kaikki muut vuorot sisältyvät siis Perus-Passiin. Mikäli haluaa lisäksi mukaan Raholan salibandyvuorot, tulee valita Höntsypassi Plus.

Huom. uudenlainen Perus-passi on ainoa lippu, johon Raholan säbä ei sisälly. Kerta- ja sarjalipuilla voi käydä Raholan säbävuoroilla entiseen tapaan, samoin vanhoilla Höntsypasseilla. 

Höntsypassien hinnat:

12 kk sopimus Ei sitoutumista
Höntsypassi 39 €/kk 59 €/kk
Höntsypassi Plus 49 €/kk 69 €/kk

Höntsypassin avausmaksu on 19 euroa. Se peritään passia eka kerran hankittaessa ja myöhemmin, mikäli passi on ilman syytä ollut jäädytettynä yli kolmen kuukauden ajan. Lue lisää Höntsypassista, tilaa omasi kun käyt höntsäämässä. 
Hontsypassilogo

Yritykselle hyvä vaihtoehto on Firmapassi, joka on kuten Höntsypassi Plus, mutta ei henkilökohtainen. Myös muunlaiset järjestelyt yritysten kanssa ovat mahdollisia, ota yhteyttä ja kysy!

Muut Höntsyn hinnat

Höntsyn sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia, eli voit maksaa sarjalipullasi myös kaverin käynnin. Ainoastaan ostaessasi liikuntaseteleillä tai vastaavilla, on sarjakortti henkilökohtainen (verottajan vaatimus).

Tarjoamme kerta- ja sarjalipuista  tuntuvat alennukset erityisryhmille, kuten opiskelijoille, koululaisille (alaikäisille ilman opiskelijakorttia), 60 vuotta täyttäneille, eläkeläisille, hoitovapaalla olijoille ja työttömille.

Normaali Alennettu
Kertalippu 10€ 8€
5 kerran kortti, ei voimassaolorajoitusta 42€ 35€
10 kerran kortti, voimassa 3kk ostopäivästä 74€ 60€
20 kerran kortti, voimassa 4kk ostopäivästä 135€ ei myydä
Lisämaksu vanhentuneen sarjakortin käytöstä per kerta (max 6 kk viimeisestä käyttöpäivästä) 3 € 2 €

10 ja 20 kerran korteissa on voimassaoloaika, jonka jälkeen käyttämättömät kerrat vanhenevat. Vastaavasti saat käyntiä kohden selvän alennuksen. Mikäli et ole varma, miten usein tulee käytyä pelaamassa, on viiden kerran kortti varmin vaihtoehto, sillä siinä ei ole lainkaan vanhenemispäivää. 10 tai 20 kerran kortin voit ostaa myös varastoon, jolloin 3 tai 4 kk voimassaoloaika alkaa lipun ensimmäisestä käyttökerrasta.


* Kokeilukerta on ilmainen Pirkanmaan alueella asuville yksityishenkilöille. Ilmainen kokeilukerta tarkoittaa yhtä kertaa Höntsyssä, EI siis esim. yhtä kertaa per laji tai per vuosi tai per liikuntapaikka. Ilmainen eka kerta ei koske Pirkanmaan ulkopuolella asuvia, Tampereella käymässä olevia henkilöitä. Se ei myöskään koske ryhmiä eli esim. yhdistyksen jäseniä tai yrityksen asiakkaita. Mikäli haluat tuoda asiakkaasi pelaamaan, sovi siitä erikseen kanssamme sähköpostilla ilkka.virjo@hontsy.fi.

Vastaa