Kaupin kentät

Sijainti: Kaupissa, Kuntokatu 5, 33520 Tampere. Maamerkkinä toimii TAYS jonka ohi Kaupin urheilupuistoon yleensä tullaan. Jatka TAYSin ohi Kuntokatua eteenpäin, ja vielä puiston portista sisään = niin pitkälle kuin autolla pääsee, uusi Kauppi Sports Center jää vasemmalle puolelle. (Huom. kentälle 7 autolla tai pyörällä mentäessä kannattaa kääntyä aiemmin oikealle Finn-medin suuntaan, ks. kuvat alempana).  Alla olevassa kuvassa näkyy punainen lipunmyyntikoppi. Tässä paikkeilla on 3 h kiekkoparkki, samoilla ehdoilla on paikkoja myös Sports Centerin edustalla. Useinkaan tässä ei ole vapaita paikkoja vaan auton voi joutua jättämään isommalle parkkikselle ennen urheilupuiston porttia.Katso Fonectan karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Kuvan paikasta katsottuna jalkapallon tekonurmet 1-2 ja nurmikentät 3 ja 4 ovat suoraan edessä, pesäpallokenttä on oikealla. Jalkapallon tekonurmi 7 puolestaan on pesäpallokenttien takana, erillään muista futiskentistä.

Suoraan eteenpäin futiskentille 1-3, tästä oikealle pesiskentille.
Suoraan eteenpäin futiskentille 1-3, tästä oikealle pesiskentille ja niiden taakse tekonurmi 7:lle.

Bussiyhteydet: Lähin pysäkki on TAYSin luona, sinne menee lukuisa määrä busseja usein – ainakin 16, 18, 28 ja 29. Kävelyä pesiskentälle tulee n. 800 metriä. Hae aikatauluja kätevästi Repa-reittioppaasta täältä.

Alla olevasta ilmakuvasta näet kaikki oleelliset kentät. Vasemmalla ylhäällä kaksi tekonurmikenttää, alempi nro 1 ja ylempi nro 2. Keskellä pesäpallokentät, hiekkatekonurmi vasemmalla ja hiekka oikealla. Sekä tekonurmi 7 oikealla – kuvan ottohetkellä kenttä on ollut remontissa, nykyisin sillä on kirkkaanvihreä pinnoite.

Kaupin kentät ilmakuvassa.
Kaupin kentät ilmakuvassa.