Kaupin kentät

Sijainti: Kaupissa, Kuntokatu 5, 33520 Tampere. Maamerkkinä toimii TAYS jonka ohi Kaupin urheilupuistoon yleensä tullaan. Jatka TAYSin ohi Kuntokatua eteenpäin, ja vielä puiston portista sisään = niin pitkälle kuin autolla pääsee, uusi Kauppi Sports Center jää vasemmalle puolelle. Tässä paikkeilla on 3 h kiekkoparkki, useinkaan tässä ei ole vapaita paikkoja, eli kannattaa tulla ajoissa että ehtii etsiä autolle paikan.Kauppi Sports Centerin parkkipaikalla saa, ainakin tätä kirjoittaessa, olla iltaisin 3 h kiekolla.

HUOM! Alkukesästä 2022 Kaupissa rakennetaan uutta pesäpallostadionia, ja työmaan takia liikenteessä on poikkeusjärjestelyjä. Katso näistä kaaviokuva alempana. Ilmeisesti aivan kenttien vieressä oleva parkkialue on pois käytöstä, joten kannattaa tulla ajoissa, että ehtii kävellä hieman kauempaa. Ainakin Kauppi Sports Centerin alue on normaalisti käytössä.

Katso Googlen karttasivu, josta voit hakea kätevästi myös reittiohjeita.

Julkinen liikenne: Parhaiten pääset paikalle ratikalla nro1. Lähin pysäkki TAYS B.  Hae aikatauluja kätevästi reittioppaasta täältä.

Alla kentät ilmakuvassa – kenttä 3 on myös tekonurmi, mutta ilmakuvan ottoaikana se on ollut vasta rakenteilla:

Kaupin kentät ilmakuvassa
Kaupin kentät ilmakuvassa, tässä kuvassa tekonurmi 3 vasta rakenteilla.
Pesisstadionin rakennusaikaiset liikennejärjestelyt kevät / alkukesä 2022.
Pesisstadionin rakennusaikaiset liikennejärjestelyt kevät / alkukesä 2022.